W wężowym cz.2
-
ibizaa
- 1000p

- Od: 9 lut 2011, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: W wężowym cz.2
spokojnie Grażynko jestes wsród swoich - MY Cie rozumiemy i jak dla nas takie latanie z aparatem, czołganie sie po ziemi to przeciez codziennosc
nooo nawet jak juz mąż sie przyzwyczail to sasiedzi też sie przyzwyczaja... bo wiesz gdyby jednak sasiad np. siedział na dachu i hmm "przypadkowo" grzebał w kominie... mysle ze w tym przypadku Twoja gestwina nic nie pomoże

- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale nigdy nic nie wiadomo.......
Dzięki
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
ibizaa
- 1000p

- Kontakt:
eee to nie jest az tak źle...
nooo to teraz tylko sie modlić bys w przyszłości trafila tez na takich "normalnych" sasiadów jak my wszyscy tu na forum
Nie ma za co
Nie ma za co
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Witajcie kochani
Jak miło że goście mimo nieobecności gospodyni czują się swojsko w moim ogrodzie
Wczoraj już nie miałam siły odpisywac,ale czytając Wasze wpisy uśmiałam się że hej
Ja na szczście nie mam sąsiadów przez płot...gdzieś tam są,ale za daleko żeby bez lornetki widziec co ja w ogródku robię...
Ale nie powiem...sąsiedzi znowu nie są tacy,żeby lornetek nie mieli...przecież trzeba księdzu donosic co ich sąsiedzi robią...Więc sobie radzą,sprzętem się wspomagając
Ok...uciekam...Miłego dnia wszystkim życzę
Wczoraj już nie miałam siły odpisywac,ale czytając Wasze wpisy uśmiałam się że hej
Ja na szczście nie mam sąsiadów przez płot...gdzieś tam są,ale za daleko żeby bez lornetki widziec co ja w ogródku robię...
Ale nie powiem...sąsiedzi znowu nie są tacy,żeby lornetek nie mieli...przecież trzeba księdzu donosic co ich sąsiedzi robią...Więc sobie radzą,sprzętem się wspomagając
Ok...uciekam...Miłego dnia wszystkim życzę
-
ibizaa
- 1000p

- Kontakt:
Trzeba sobie jakos umilac czas w te ciemne i zimne dni, a z miłym towarzystwem i bananem na buzi szybciej czas zleci do wiosny 
To jest trochę koloru?

Ja śmieję się mocno łzawiąc przy tym
- FRAGOLA
- 1000p

Spokojnie Siberciu...ja już herbatkę na uspokojenie serwuję...tylko kurcze zapomniałam z czego
A miłorząb liści już nie ma
A miłorząb liści już nie ma
Z melisy
fantastyczna
z odrobinka miętowego listka szczególnie!
- FRAGOLA
- 1000p

Melisa już u mnie kaput...ale mięty ci u mnie dostatek...ale czy taka samomiętowa nie szkodzi...na humor przede wszystkim 
Melisy nie zasuszyłaś?
Samomiętowa to może na mdłości z przejedzenia?
W sumie też pasuje 
Samomiętowa to może na mdłości z przejedzenia?
- FRAGOLA
- 1000p

Zasuszyłam melisę...resztę też...nawet bez pomocy miłorzębu
A tak poważnie...zasuszyłam wszystkie zioła(szałwię,tymianek,bazylię,oregano,melisę,hyzop,pietruszkę,koper,lubczyk) z mojego zielnika...zmieliłam razem z ostrą papryczką i teraz mam fajną przyprawę do "wszystkiego"
A tak poważnie...zasuszyłam wszystkie zioła(szałwię,tymianek,bazylię,oregano,melisę,hyzop,pietruszkę,koper,lubczyk) z mojego zielnika...zmieliłam razem z ostrą papryczką i teraz mam fajną przyprawę do "wszystkiego"
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Swojska melisa z własnej rabaty jest przepyszna. Zresztą mięta też ma działanie lekko uspokajające, nie tylko na żołądek. A suszycie owoce czarnego bzu? Wyśmienicie smakują z zielona herbatą i kawałkiem imbiru, git trio ;)
Ładne irysy, szkoda, że ich urodę możemy podziwiać tak krótko.
U mnie też cała kuchnia zajęta przez torebki, słoiki itp suszonymi ziołami ;)FRAGOLA pisze:A tak poważnie...zasuszyłam wszystkie zioła(szałwię,tymianek,bazylię,oregano,melisę,hyzop,pietruszkę,koper,lubczyk
Ładne irysy, szkoda, że ich urodę możemy podziwiać tak krótko.
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie