Z przyjemnością oglądam te Twoje piękne letnie zdjęcia. I nie ważne , że w większości nie wiem co to jest :P a może i dobrze bo tez bym chciał.. już chce za dużo
Remi, takie bylinki rozrastają się mocno i każda roślinka jest w zasięgu Twoich rąk. Spoko, poczekaj, niech no przyjdzie wiosna!!! Szykuj grządki, znajdź przyjaciól na FO, a zaraz sie zapełnią Ja dwa lata temu nawet takich roślin nie widziałam. o nazwach nie wspomnę! Gosiaczku, bardzo dziękuję, ale byłam niegrzeczna i Mikołaj do mnie nie przyszedł :x
Myślę Tosiu że byłaś nie tylko grzeczna ale i miałaś wielkie dla podopiecznych na działce a Mikołaj prawdopodobnie nie znalazł odpowiedniego prezentu dla Ciebie
DANUŚ, dzięki za pocieszenie,ale tak niestety jest! Nie poznał się na mnie! Czekaj, niech no zmęczą się jego reniferki, to tylko u mnie bedą miały schronienie. Śnieg ma padać i deszcz, to jest prawdziwy prezent!!!
Co do mikołajkowego prezentu to zgadzam się z moją imienniczką. Komu, jak komu ale Tobie Tosiu prezent się należy.I chociaż wiem,że miłość (bez względu na to czy do ludzi,czy zwierząt) jest bezinteresowna to właśnie za to Twoje wielkie serducho posyłam Ci coś ode mnie:
Królowa ogrodów dla Królowej serc!
DANUSIU, bardzo dziękuję.Nie wiem czy zasłużyłam na takie miano.Różyczka przecudna. Choroba różana mnie też dopadła! Niestety!!! Przebywam wśród takich różomaniaczek,że się nie dało!!!! Ale wyjdzie mi to na dobre. Żeby jeszcze wiedzieć która jest która?
Kusisz mnie Tośka tą Flamentanz [chyba teraz zapamiętałam ] . Ona jest naprawdę sliczna . Jak ja dopadnę to będzie moja . Widzisz konia masz na Miechowice wysłać
Tosiu co to za żółte kwiatki pod czarnuszką?
Wszystkie kolorki u Ciebie można spotkać, te orliki fiolet śliczne.
Fajnie masz z tym końskim złotem, na wsi też zbieramy z ulicy.
Wiosną i jesienią rolnicy często gubią gdy wywożą na pola.
Ale się nie zmarnuje
Pozdrawiam.
Marylko, to żółte cudeńko, to Pełnik Ogrodowy. Śliczna bylinka, która bardzo długo kwitnie.Mam ją już 4 rok i teraz mi się wysiała. A więc....? Siewki są do wzięcia