Maju ta róża jest pełna wigoru i piękna i zdrowamajka411 pisze:Zabeczko,French lace jest wspaniała, aż sprawdzałam co o niej piszą. No proszę całkiem dużo pozytywnych opinii zebrała.
Zupełnie nie znana jest u nas. Kwiat ma bardzo ładny i zmienny kolorystycznie. Czy ona nie jest podobna do Escimo. Widziałam tu na forum tą różę.
Oliwko dziękujęoliwka pisze:Na moje oko wygląda na Mary Rose.
a co zdradź nam swoją tajemnicęroots23 pisze:piękne te róże... już wiem co będę mieć posadzone przed przyszłym nowym domkiem![]()
Witam i zapraszamRuda2011 pisze:Nie odmowię sobie przyjemności przyczłapania do Ciebie jeszcze nie raz - przyciąga mnie zapach róż
_ninetta_ pisze:Różowa nn od babci z bazarku bombowa. Trzeba znaleźć jej nazwę![]()
Mary Rose ma specyficzny zapach - dla mnie jest to zapach lewkonii. Ni wiem jak pachnie jednak Cottage.
Cieszę się, że do mnie zawitałaśaguniada pisze:Żabeczko, mijam Cię często w zaprzyjaźnionych wątkach, ale dopiero teraz dotarłam do Twojego różanego ogrodu... róże masz zniewalające, a Symphatia z pierwszej strony na tyle podbiła moje serce i wyobraźnię, że i u mnie kiedyś tak będzie, że się ode mnie nie opędzisz w swoim wątku
pozdrawiam Cię serdecznie i idę zwiedzać dalej
Oj Majamajka411 pisze:Zabeczkoa, jak się nazywa, ta którą uwielbiasz.
Pięknie by jej było z powojnikiem Arabella.