Hosta foto rok 2008
- raistand
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 18 mar 2007, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: GUACAMOLE 75cm wys. 5 lat
Kurcze. Piękna ta Guacamole (i duża) a ja mam tak gęsto posadzone...
I co ja nieboraczek pocznę?

- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tomaszu, to chyba jest plantaginea - pachnąca - ale może się mylę, nie znam się tak dobrze na odmianach.Tomasz II pisze:Gabrielo, urosną, nieco cierpliwości:)
U góry undulata Mediovariegata, niżej chyba Royal Standard, bo na plantaginę trochę za duże liście.
Te funkie już były dzielone dlatego takie małe.

- aśka2006
- 500p 
- Od: 18 gru 2007, o 13:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rany, rany...
ale cuda macie 

No to jestem zakażona wirusem zazdrości. Właśnie dokonałam zakupów i na wiosnę (jak się w końcu doczekamy) sadzę te cudeńka. Niestety nie wszystkie znalazłam w sprzedaży ale będę wytrwale szukać.
Może kilka rad???
Ziemia ciężka, gliniasta dość sucha na górce.
Pozdrawiam

ale cuda macie

No to jestem zakażona wirusem zazdrości. Właśnie dokonałam zakupów i na wiosnę (jak się w końcu doczekamy) sadzę te cudeńka. Niestety nie wszystkie znalazłam w sprzedaży ale będę wytrwale szukać.
Może kilka rad???
Ziemia ciężka, gliniasta dość sucha na górce.
Pozdrawiam
Aśka

fotki wkleję jak urosną, bo stare gdzieś zapodziałam, moje wszystkie rośliny dostają azofoskę, ale mam bardzo słoneczny ogród i część liście jest spalona a niektóre funkie upodobały sobie wróble i robią w liściach dziurki
  fotki wkleję jak urosną, bo stare gdzieś zapodziałam, moje wszystkie rośliny dostają azofoskę, ale mam bardzo słoneczny ogród i część liście jest spalona a niektóre funkie upodobały sobie wróble i robią w liściach dziurki