Dawal lilie, dawaj. Listę robię

Dawno się nie pokazywałaś, mam nadzieję, ze już teraz nie będzie wagarów od Forum
 Dawno się nie pokazywałaś, mam nadzieję, ze już teraz nie będzie wagarów od Forum   

I proponowała zakup
 I proponowała zakup   

Lilie zakupiłam jesienią - oczywiście Twoje piękności miały w tym szaleństwie zakupowym swój udział. ALe kupowałam na allegro - więc w zasadzie mogę się wszystkiego po nich spodziewać
  Lilie zakupiłam jesienią - oczywiście Twoje piękności miały w tym szaleństwie zakupowym swój udział. ALe kupowałam na allegro - więc w zasadzie mogę się wszystkiego po nich spodziewać   Oczywiście jeśli coś mi ich nie pożre, bo posadziałm bez zabezpieczeń do ziemi
  Oczywiście jeśli coś mi ich nie pożre, bo posadziałm bez zabezpieczeń do ziemi   i juz się martwię co to będzie? Plan był inny - kazda cebula w osobnym koszyczku -ale cóż wyszło jak wyszło......
 i juz się martwię co to będzie? Plan był inny - kazda cebula w osobnym koszyczku -ale cóż wyszło jak wyszło...... 

szczególnie podobały mi się takie trzy o wprost niemożliwie wielkich kwiatach.Aguś pamiętasz które to?
  szczególnie podobały mi się takie trzy o wprost niemożliwie wielkich kwiatach.Aguś pamiętasz które to?
 .A może pamietasz jak nazywa się ta pierwsza żurawka,z 87 strony?
.A może pamietasz jak nazywa się ta pierwsza żurawka,z 87 strony?
 Mam nadzieję, że twoje lilijki pięknie dotrwają do kwitnienia, że myszory ich nie dopadną....
  Mam nadzieję, że twoje lilijki pięknie dotrwają do kwitnienia, że myszory ich nie dopadną....
 Cieszę się, że podobają ci się
  Cieszę się, że podobają ci się   

Mam nadzieję, ze w przyszłym roku również będziesz miałam możliwość podziwiania ich w naturze
  Mam nadzieję, ze w przyszłym roku również będziesz miałam możliwość podziwiania ich w naturze   

lilie piękne, a czy znasz taką odmianę o nazwie ogólnej doniczkowe. To są bardzo niskie lilie około 30 m. bardzo obficie kwitnące. Nie wiem jak je znaleźć w internecie, bo nazwa ich na pewno jakaś jest, a ja jej nie znam.
 lilie piękne, a czy znasz taką odmianę o nazwie ogólnej doniczkowe. To są bardzo niskie lilie około 30 m. bardzo obficie kwitnące. Nie wiem jak je znaleźć w internecie, bo nazwa ich na pewno jakaś jest, a ja jej nie znam. 

Musze gdzieś nagrabić
 Musze gdzieś nagrabić