Ruszę, kiedy człowiek przestanie mnie boleć
 Ruszę, kiedy człowiek przestanie mnie boleć  Marzenia i plany mają się dobrze, tylko fizycznie niewyróbka
 Marzenia i plany mają się dobrze, tylko fizycznie niewyróbka 

Ruszę, kiedy człowiek przestanie mnie boleć
 Ruszę, kiedy człowiek przestanie mnie boleć  Marzenia i plany mają się dobrze, tylko fizycznie niewyróbka

.
 .

ewamaj66 pisze:Kopczyki nad nowymi różami już porobiłam. Zostały starsze-też około 50Ruszę, kiedy człowiek przestanie mnie boleć
 tak będziesz brykać jutro.
 tak będziesz brykać jutro.

Chciałabym się w takim stanie zobaczyć-i to jeszcze przy kopczykowaniu pozostałych róż
 Chciałabym się w takim stanie zobaczyć-i to jeszcze przy kopczykowaniu pozostałych róż 

a gdzie najlepiej sie oddycha? no gdzie?  wsrod chabazi oczywiscie
  a gdzie najlepiej sie oddycha? no gdzie?  wsrod chabazi oczywiscie  

Muszę wydobrzeć przed następną porcją kopców.
 Muszę wydobrzeć przed następną porcją kopców.
Bez żadnych podtekstów i żartów na zakwasy bardzo dobre jest piwoewamaj66 pisze:Twoja rada daje mi nadzieję na przeżycie zakwasówChciałabym się w takim stanie zobaczyć-i to jeszcze przy kopczykowaniu pozostałych róż
 Wypić, nie myć się w nim
  Wypić, nie myć się w nim   , a w gorącej wodzie można się też wymoczyć.
 , a w gorącej wodzie można się też wymoczyć.
 Jednak spać za długo mi się nie udało-nie znalazłam wygodnej pozycji, więc grasuję
 Jednak spać za długo mi się nie udało-nie znalazłam wygodnej pozycji, więc grasuję  Czytam o terminatorkach-coś w sam raz na mój klimat.
 Czytam o terminatorkach-coś w sam raz na mój klimat.
No to faktycznie Ewo przyszalałaś z robotami ogrodowymiewamaj66 pisze:Skorzystałam z wielu sposobów na poprawę samopoczuciaJednak spać za długo mi się nie udało-nie znalazłam wygodnej pozycji, więc grasuję
Czytam o terminatorkach-coś w sam raz na mój klimat.