Stefano - Stefa jest cudnym kotem . Jot , kiedy śpi , jest wspaniały , dostojny , spokojny .
Rudzielec - bardzo są ostatnio " w modzie" , ale trzeba przyznać , że jako rzadsze w naturze
podziwiane i rozchwytywane .
Cieszy mnie , kiedy czytam , że jakieś kocie biedy znalazły dobry dom .
Ja nie wiem czemu piszecie że rude są rzadkością.....ja przywlokłam dwa z jednego miotu rude i jednego tricolor.
Jeden rudy nie żyje....najmarniejsza była i chyba coś nagłego bo dokonała zywota w ciągu 15 min.(była u nas rok i 4 m )
Ale u nas na wsi stale widzę lażące rudy koty....u nas to nie rzadkośc
Też bardzo podobają mi się rudzielce. U mnie na działkach w moim fyrtlu tylko biało-czarne hasają. Za to białe i rude są popularne po drugiej stroni drogi. Jakoś nie chcą się wymieszać .
Przy okazji pozwolę sobie przedstawić moje futerko. Jest dwuletnim kocurkiem o imieniu Bąbel. Dwa miesiące temu przybył do nas z fundacji adopcyjnej i od razu się zadomowił.
Teraz panuje niepodzielnie w całym mieszkaniu.
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
Bąbel jest rewelacyjny . Z buźki podobny do mojej Zuzi - też czarno biała biedulka o podobnej mince .
Grażynko - dlatego tak napisałam , że w mojej okolicy nie widziałam ani jednego rudzielca na wolności .
bardzo lubię koty i podobają mi się rude, w moim terenie takich po prostu nie ma, są czarne i szare pręgowane ewentualnie szare pręgowane z białymi znaczeniami ... kiedyś chciałbym mieć rudego kota ... a teraz mam przygarniętą kotkę którą ktoś wyrzucił ciężarną
i jej dziecko, jedyne jako żywe urodzone 11 sierpnia br
Krysiu, dziękuję. Wiem, że miała juz swój wiek, ale strasznie mi jej brak.
Na szczęście mam jeszcze drugiego kota
To synuś mojej kotki. Straszny łobuz, chociaż wykastrowany.
Towarzyszy mi przy wszystkich pracach ogrodowych - przeszkadza okropnie
Też cudny burasio . Niee ma jednak tych złotych przebarwień , brzuszek w innym kolorze , inaczej pręgowany ale piękny jest.
Kociuchy są takie ciekawskie , z moimi mam podobnie tyle tylko , że my grzebiemy w doniczkach .
Niech się chowa zdrowo .