Aga, zdrowia życzę nadchodzi ta pora roku, podczas której powinniśmy o siebie bardziej zadbać...
oszronione rośliny w Twoim obiektywie wyglądają bajecznie!
byleby do wiosny
W tym roku tylko te mogę pokazać , ponieważ nie mam nic więcej w ogrodzie..Postaram się na drugi rok wzbogacić mój ogród w rośliny zimozielone oraz więcej iglaków...
Troszkę zaniedbałam mój wątek, ponieważ była brzydka szara ponura pogoda. Do tego miałam chorego synka, więc sami rozumiecie...Dziś za to trochę zaświeciło nam i wyszłam na podwórze ogarnąć ...Mam masę do zrobienia.Teraz właśnie to widać...Na wiosnę chyba trzeba będzie zamówić kontener i wywieźć trochę niepotrzebnych rupieci...
Ale za to pstryknęłam kilka fotek moim zielonym przyjaciołom..
Aga, zdjęcia, choć mocno jesienne, bardzo ładne... wszystko w słońcu wygląda inaczej, piękniej... ależ masz dorodnego świerka!
zdrowia synkowi życzę...
Agnieszko całe szczęście, że posadziłyśmy w ogrodzie iglaki, bo przynajmniej teraz mamy na czym "oko zawiesić"
Widzę, że liściastych też masz sporo
Życzę Wam dużo zdrówka
Dzisiaj w biedronce sa cyprysiki,kupiłam elwoodii i za nic nie wiem co mam z nim teraz zrobić,czy na dwór,czy na taras,czy w domu.Nie miała baba kłopotu.
Żeby moje były takie grzeczne i w nieużytkach kopce robiły...... z drugiej strony, to nawet je rozumiem bo jak nie ma nieużytków to niby co? powinnam im zostawić jakieś M1 - 2x2metry i jakby wtedy na ogród lazły to mogłabym mieć pretensje