Trochę mi ostatnio brakowało czasu i dopiero teraz zrobiłam zdjęcie "Błękitnego Anioła". Może znajdziesz trochę czasu i zajrzysz do mnie?Niestety już go wcześniej przycięłam,więc jak za krótko ,to już nic się nie da zrobić

Witaj Grzesiu ! ;:54 Dawno Cię u mnie nie było . A gdzie Ty widzisz u mnie wychodzące lilie ? To co jest podobne do lilii to szachownice cesarskie. Jest jedna fotka lilii - ta zamazana - ale to jest jedyna lilia, która wystawiła nos. Ponieważ jest to lilia orientalna jutro pójdzie pod pierzynkę. Dzisiaj nie byłam na działce bo padało i było gradobicie. Tych kilka krokusików co mam pod oknem padło podziobanych przez gradowe kule. A tak na marginesie gwoli ścisłości. Ja mam dokładnie 324m2 do obsadzania, bo oprócz 300m działki mam jeszcze skopane 24m2 pod oknem, żeby mi łobuzy w okno nie stukały. Ale przed oknem nic porządnego nie może rosnąć bo zaraz ukradną a z 10 pięter lecą na dół takie różności, że nie uwierzyłbyś co tam można znaleźć. Jutro jeśli nie będzie padać to pojadę na działkę, może coś się jeszcze rozwinęło. Powinny być już pierwsze narcyzy i tulipany. Ale jeśli i tam padał grad to nic nie będzie.grigori24 pisze:Marysiu widzę że lilie już wychodzą czy to azjatyckie? .![]()
![]()