dobrze, że "sierpniowy" się wykazał... ale musisz nam unaocznić

no i Ty się zbieraj już do 2 części

tu powinna być "*" - nie dotyczy Concord Blue. Korzeni się i nic mu nie przeszkodzi (mam to na zdjęciu, tym, co to nie wiem, czy już wsadzić, czy jeszcze niemniodkowa pisze:Podobno próby ukorzeniania skrętników jesienią są z góry skazane na niepowodzenie...
No, to jak tak, to muszę poczekać z rozpoczęciem kolejnej części do wypłaty, bo jutro idę wydać ostatnie 20 zł na piwo, a potem nastanie głód w domumniodkowa pisze: no i Ty się zbieraj już do 2 częściz tej okazji jest oficjalne pozwolenie "kupienia sobie czegoś nowego"
![]()
![]()
Wiktoria_W pisze: A co do skrętników, to po pierwsze:mniodkowa pisze:Podobno próby ukorzeniania skrętników jesienią są z góry skazane na niepowodzenie...
tu powinna być "*" - nie dotyczy Concord Blue. Korzeni się i nic mu nie przeszkodzi (mam to na zdjęciu, tym, co to nie wiem, czy już wsadzić, czy jeszcze nie),
a po drugie jest jeszcze wersja: da się ukorzenić jesienią i zimą, ale młodziaki wylezą dopiero wiosną. I tej wersji się kurczowo trzymam.
Czyli najlepiej dzielić jak wątek osiągnie 50 stron.Administrator pisze:Obecnie zalecam Moderatorom dzielenie wątków od ok 50 stron, nie zawsze jest na to czas, dlatego często dzielone są wątki przy 70-80 stronach