, dzięki wielkie za przypomnienie o nalewce z orzechów. Rano polecę do sąsiadki czy ma parę zielonych orzechów. Boję się czy wszystkie kwiaty w maju jej nie zmarzły.
 , dzięki wielkie za przypomnienie o nalewce z orzechów. Rano polecę do sąsiadki czy ma parę zielonych orzechów. Boję się czy wszystkie kwiaty w maju jej nie zmarzły.   
 Pozdrawiam

niestety. W tym roku kwiaty orzechów u sąsiadki pomarzły i nici z orzechówki.
  niestety. W tym roku kwiaty orzechów u sąsiadki pomarzły i nici z orzechówki.  

, o jejku ale mi ślina poleciała......
 , o jejku ale mi ślina poleciała......
Nie wyobrażam sobie gotowania mleka skondensowanego przez 2,5 godziny.Frida pisze: Mleko gotować ok. 2,5 godziny (teraz jest już dostępne w sprzedaży, ale z gotowanego w domu mnie lepiej smakuje).

Comcia pisze:Nie wyobrażam sobie gotowania mleka skondensowanego przez 2,5 godziny.Frida pisze: Mleko gotować ok. 2,5 godziny (teraz jest już dostępne w sprzedaży, ale z gotowanego w domu mnie lepiej smakuje).
Co z tego wychodzi i czy nie przypala się ?