Kwiatowe rozmaitości Heliofitki cz.II

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Kwiatowe rozmaitości Heliofitki cz.II

Post »

haha :;230 aż sama się zamieszałam i myślę, no przecież u Iwonki oglądałam a tu nagle.. inne imię :shock: więc na górę przewijam do nazwy wątku i ufff to nie ja mam pomroczność jasną :;230
No Iwonka - Twoje opisy kolorków to chyba... skopiuję ;:224 ciekawe czemu ;:224 :oops:
portrety strzeliłaś wzorowe ;:138 ;:138 ;:138
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
renio
200p
200p
Od: 1 cze 2011, o 19:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękne peperomie i cyklamen. ;:138 Kolejne śliczne grudniki pokazują buźki. ;:196
Pozdrawiam Renata
Domowe renio
Storczyki renio
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

I ja tak czytam poprzedni wpis i myślę.. kupowałam dziś grudniki? :shock: No nie, musiałabym przecież pamiętać ;:224 :;230 A raczej trzeźwo myślę ;:24

Iwonko śliczności, oba-dwa :P tęczowy.. tylko kilka na FO, między innymi Asia właśnie / ;:196 / Arletka i teraz Ty. No i ja , tylko moje Asiowe maleństwo nie chciało mnie zaszczycić pączuszkiem , a i przykucnął cichutko w doniczusi i tak siedzi..

Nazewnictwo kolorów.. oj, poetycko ;:333
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Awatar użytkownika
mis20
1000p
1000p
Od: 6 lis 2010, o 22:10

Post »

Iwonko przepraszam :oops: ;:196
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Iwonko piękne kolorki grudniczków ;:138 Aż żal, że u mnie tylko różowe i czerwone. ;:223
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Iwonka grudniki śliczne opis kolorów super !! Tęczowy piękny . Ja kopiować nie będę nie mam grudników !! :;230
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

No i ja muszę przepraszać ;:180 ;:180 ;:180 strasznie mi wstyd :oops: :oops: :oops: Iwonka wie dlaczego ;:108
Wymyśl mi kochana karę za moje otępienie ;:108 ;:223 ;:223 ;:223
WYYYYBAAAACZZZZZ ;:167
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46

Post »

I kolejna porcja grudników,tym razem u Ciebie.Piekne są.Rozszalały się grudniczki na całego.Opanowały większość wątków.No i dobrze,bo są tego warte by je uwieczniać :D :wit
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

;:7 Od wczoraj zabieram się do napisania tego postu, ale co usiadłam do klawiatury, to nie wiedziałam od czego zacząć...
Dopiero dzisiaj Martusia dodała mi odwagi i postanowiłam wyznać wszystko, jak na spowiedzi...

Wczoraj od samego rana wyglądałam listonosza, bo spodziewałam się przesyłki od Marty/maribat.
Miał to być fiołek i to nie byle jaki, ale EMERALD LOVE ;:167
Jakież było moje zdziwienie, gdy zamiast koperty, listonosz wręczył mi pudło. Trzy razy sprawdzałam, czy to na pewno dla mnie :;230
Okazało się, że Marta obdarowała mnie również fiołeczkiem HEAVEN'S A CALLING ;:167 , a gdyby tego jeszcze było mało, to dorzuciła moje marzenie KRASNOKWIAT :heja
Kochana wielkie dzięki ;:196 sprawiłaś mi ogromną radość i przywróciłaś wiarę, że istnieją ;:118

Teraz nastąpi to, co miałam zamiar pierwotnie przemilczeć :?
Skoro są anioły, to muszą być i... ;:155 .
Myślałam, że mnie sz..g trafi, gdy zobaczyłam, jak poczta sponiewierała misternie spakowaną paczkę ;:214
Dziewczyna włożyła tyle serca, żeby zabezpieczyć rośliny (butelki, papierowe ręczniki, kilometry taśmy klejącej), a ktoś nieuważny o mało co, nie zamordował moich roślin ;:161
Zresztą zobaczcie sami...

Obrazek

Obrazek

Roślinki od razu zostały "odkurzone" i teraz wyglądają zdecydowanie lepiej :D

Obrazek

Obrazek

Oczywiście u mnie nic się nie marnuje, więc odłamane listeczki, też nie mogły wylądować w koszu ;:224

Obrazek

Obrazek

Matrusiu jeszcze raz wielkie, wielkie... ;:180
Stanem roślinek nie przejmuj się, bo nie jest tak źle, jak to wygląda, a będzie lepiej ;:79
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53

Post »

Iwonko wiesz, że czekałam na ten wpis jak na rozgrzeszenie :?
Niesamowite, nie myślałam, że to aż tak źle wyglądało- jednak wczoraj intuicja mnie nie zawiodła ;:144
Mnie się cały czas zdaje, że ja jeszcze czegoś tam nie zrobiłam , by zabezpieczyć lepiej te roślinki na podróż;:223
A podróż i warunki? oddzielny temat.. ;:124 ;:124

Faktycznie, po Twojej misternej prazy przy nich wyglądają dużo lepiej ;:196 I o ile środki całe- rokują na przyszłość chyba ;:108
A jak to u ciebie zawsze bywa- żadne dobro się nie marnuje, więc już wiosną z pewnością będziemy oglądać maluszki z tych ułomków ;:136
Krasnokwiat z natury był przechylony, chyba chciał już od mamusi odłączyć :wink:
Iwonko, dobrze, że je pokazałaś, bo strasznie się niecierpliwiłam ;:196
wszystko moje jest tu:
zapraszam
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Martusiu ja byłam, tak przejęta pisaniem tego postu, że w rezultacie napisałam go w wątku ogrodowym :;230
Kiedy to zaważyłam :shock: było już za późno, potem kopiowanie...edytuj...a podłoże przypalał się na kuchni ;:60
Kochana nie masz sobie nic do zarzucenia ;:124 ;:89 Nawet tak nie myśl ;:78
Fiołeczki podlałam i od razu nabrały turgoru, a Krasnokwiat dostał "motylka", aby złapać pion :wink:
Jeszcze raz dziękuję ;:196
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

No cóż poczta naprawdę potrafi nieźle poharatać roślinki coś o tym wiem ale na szczęście udało Ci się doprowadzić do stanu używalności i mogą już spokojnie sobie rosnąć ;:138
Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2010, o 15:24

Post »

Gratuluję paczuszki i pięknej zawartości! :)

O PP mam swoje zdanie - wysyłam i otrzymuję rośliny lata całe i różne już mnie niespodzianki spotkały. :wink:
Henryk - moje kaktusy i sukulenty 1..., 8, 9,cz. 10
W tematach roślin proszę pisać na priv.
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Paczuszka marzeń !! A nasza poczta to ;:161 szkoda gadać !!! Ale masz to co sobie wymarzyłaś i niech Ci pięknie rośnie ! Śliczne fiołki
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Biedulki, straszna ta nasza poczta. Na szczęście kwiatuszek jest w dobrych rączkach.
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”