Dziękuje za miłe słowa i życzenia. Kolejny już raz odwiedziłem Twój ogród i jestem pod wrażeniem, tak bogatej gamy krzewów i drzew iglastych dawno nie widziałem.
A wiele z nich chciałbym mieć w swoim ogrodzie Jeszcze raz gratuluję i
U nas niestety znowu pada deszcz wiec zasiadłam do komputera i wysyłam kolejne zdjecia
Na ostatnim zdjęciu jest bambus nie znam jego nazwy.Od kilku osób słyszłam ,że bambusy po kwitnięciu zamierają ,a mój ma juz 4latka i kwitł 3 razy i o dziwo nadal rosnie i ma sie świetnie.
Dziękuje Zenku za kolejną wizytę w moim ogródku i za miłe słowa o nim
Twój ogród też jest piękny .Nieraz jeszcze z przyjemnością go odwiedzę
Pozdrawiam Marzena
witaj Darob - Marzenko ponownie. Jestem teraz w małym szoku jak ujrzałam Twoje funkie. jejku ile ja bym dała, aby choc część z nich miec u siebie. Bardzo mi sie podobają. Napisz - czy macie w sprzedaży to chętnie kupię od Was, tylko jak to zrobić? Pozdrawiam serdecznie
Witaj Giga,
właśnie jestem w twoim ogródku i podziwiam twoja pracę.Widać ładne postępy.
Co do funkii to sporo odmian mamy w sprzedaży .Mam na pocieszenie wiadomośc chyba dobra dla Ciebie ,a mianowice często jestem pod Legnicą więc możemy sie dogadać i spotkać gdzieś na trasie .
Pozdrawiam i dziękuje za kolejną wizyte w moim ogródku
witaj Marzenko ponownie. Nawet nie wiesz jak mnie ucieszyła Twoja propozycja. Z chęcią się z Tobą spotkam i oczywiście zaproszę Cię na moja działkę abyś sama zobaczyła i ewntualnie doradziła mi co i jak, oczywiście zamawiam funkie -ale to już w najbliższej przyszłości sie musimy dogadać co i jak. Pozdrawiam Cię serdecznie
Już podpisuje zdjęcia wklejone wyżej;
zdjęcie nr.1-Pinus densiflora ,,Umbraculifera,,-sosna gęstokwiatowa,
nr.2-Picea pungens ,,Maigold,,-świerk kłujący ,
nr.3-Pinus mugo,,Winter Gold,-sosna górska,
nr.4Pinus mugo,,Varella,,
nr5.Picea abies ,,Formanek,,-świerk biały,
nr.6Aesculus,,Laciniata,,-kasztanowiec,
nr.7.Pinus mugo ,,Mops,,-sosna górska,
nr.8Pinus nigra ,,December Gold,,-sosna czarna,
nr.9Abies concolor ,,Winter Gold,,
Nie pamiętam co wkleiłam na dwóch ostatnich miejscach.Niestety nie mogę ich otworzyć nie mam pojęcia czy fiksuje mój komputer czy to wina fotosika.
Czy na trzecim zdjęciu dobrze widzę, że masz pysznogłówkę w różowym kolorze?? Piękna jest ;) Gratuluję ręki do roślin, bo wyglądają one naprawdę pięknie