Ah z Ciebie to szczęściara ja to niestety nie mam szczęscia chodzac po marketach widziałam już falki przekwitniete po 10zł ale żeby tak tanio z 2 pędami to nigdy! Ale kolekcję masz super Oby tak dalej
Witam, jeszcze pokażę inne zdjęcia storczyków. Dziś pokazałam" Kaktusy i nie tylko" są to kaktusy liściaste.
"Kwiaty domowe", "Skrętniki" "Hippeastru" zapraszam.
Witaj jak przeczytałam że jesteś posiadaczką 70 szt to mało co z krzesła nie spadłam
Gratuluje i za to że jesteś mistrzynią okazji, też bym chciała żeby u mnie sprzedawali storczyki za taką cene
Ps.bardzo ładna kolekcja
Witaj Magda, pieski już tylko są dwa ale było więcej. Te które są to pieski których pan sie pozbył.Mam jeszcze trzy kotki i kocura też z odzysku. Ludzie często pozbywają się zwierząt. Barnardyn wabi się Bazyl.
Nadal mam problem bo te mniej popularne storczyki robione były innym aparatem, muszę zmusić męża by na swoim kompyterze dokonał zmian. Tamte są niezwykłe i mniej dostępne, ale też bardziej kapryśne. Mam nadzieję je pokazać. Pozdrawiam.
Renatas storczyki które pokazuje w większości są kupione z przeceny, nie zawsze wiedziałam jakiego koloru. Zakwitły u mnie po okresie reanimacji.
Daszka -Ty jesteś pod wrażeniem moich hippeastrów,a mnie urzekają Twoje storczyki
Taka różnorodność,masz do nich rękę skoro u Ciebie wszystkie tak kwitną po reanimacji.
Ach... chciałabym mieć chociaż jednego