No teraz mam na tyle czasu żeby wszystkim odpisać.
Jacku w Soczewce nadal domki są, niestety w większości prywatne. Lasek sosnowy również, tylko ludzie porobili się strasznie wścibscy i zawistni. Bardzo mi miło, że zajrzałeś i mój ogród Ci się podoba. Te słowa mnie pieszczą
Misiu jakim tam sarkazmem. Przyjąć to powinny się przyjąć bo na jesieni widziałam dużo róż w sklepach. Czyli jest chyba na to pora? Bynajmniej była
Iwonko mam nadzieję że moje maleństwa Cię nie zawiodą, ja też mam cichą nadzieję że w ogrodzie będzie pięknie. Czas pokaże. Z braku funduszy kupowałam po 5 cebulek danej odmiany. Najwyżej za rok dokupię, ale już coś się będzie działo
Iza dziękuje

Tu na tym forum to nie da się nie uczyć. Z każdej strony , z każdego wątku atakują nas ogrodowe newsy. Chcąc niechcąc coś tam w łepku zostanie
Aga dzięki

Nawet nie wiesz ile mi te słowa dały
Dziękuje
Aniu a zarazem witam cieplutko. Miło mi że mnie odwiedziłaś. Wpadaj jak najczęściej, postaram się dotrzymać Wam kroku w ogrodzie co nie jest łatwe
Olku jaki tam wścibski. Na niwie edukacyjnej stoi do lutego albo i dalej, bo kasy nie mam pracy zresztą też. Polska gospodarka to gówno. Wszędzie chcą z doświadczeniem a niby gdzie ja mam je zdobyć? Szczyty debilizmu
Olu jak miło masz rację. Na szczegóły tak? Mówisz i masz
Podsumowanie sezonu 2011
Tak było na wiosnę: