Odrobine w ogrodzie - Beata T
Witaj Beatko
Byłam, obejrzałam................... i znowu zauroczył mnie Twój klomb różany.
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Byłam, obejrzałam................... i znowu zauroczył mnie Twój klomb różany.
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
już tak ładnie kwitnie to już tak zostanie
już może być tylko cieplej i ładniej 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
Beatko pospacerowałam dziś w Twoim ogrodzie . Masz bardzo ładnie wszystko dopracowane . Ja mam ostrokrzew [3 rok] , który kwitnie , owocuje , rośnie jak zwariowany i jest sam . Wiosenka powoli wchodzi do Twojego ogrodu , ale jeszcze ma być zimno przez kolejny tydzień . Ja u siebie jeszcze nic nie odkryłam , bo robię to zawsze na początku kwietnia . Moje roślinki rosną sobie w oszklonym ganeczku , mają ciepło i bardzo widno .
Pelargonie to może przelałaś i dlatego Ci marnieją .
Pozdrawiam Zosia
Pelargonie to może przelałaś i dlatego Ci marnieją .
Pozdrawiam Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
andriu53 Dziękuje wam za pięknego kurczaczka z życzeniami :P Zosiu mój ostrokrzew jest taki malutki będę go przykrywać żeby przypadkiem przymrozki go nie zmroziły jak to miało miejsce w zeszłym roku . Oj fajnie jest mieć taką werandkę gdzie sobie nasze roślinki zimują ja mam pomieszczenia takie mało używane i tam na oknach trzymam pelargonie
Wiszące mi pięknie się rozrastają już robię nowe szczepki , a te stojące no niestety coś nie najlepiej zrobiłam nowe szczepki różowej mam nadzieje że się ukorzenią bo czerwona mi zmarniała
Karolu oj pogoda płata nam figla płata w tym roku po krokusach już niema śladu nawet nie zdążyłam się nimi nacieszyć ledwie kwiatki wypuściły i już po nich to chyba przez ten śnieg
Storczykowa no muszę Cię zmartwić ale ja nie mam hiacyntów
ta biała to puszkina
cebulica syberyjska i irysek miniaturka
psi ząb i tulipanki botaniczne takie małe

Karolu oj pogoda płata nam figla płata w tym roku po krokusach już niema śladu nawet nie zdążyłam się nimi nacieszyć ledwie kwiatki wypuściły i już po nich to chyba przez ten śnieg

Storczykowa no muszę Cię zmartwić ale ja nie mam hiacyntów

ta biała to puszkina

cebulica syberyjska i irysek miniaturka

psi ząb i tulipanki botaniczne takie małe

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko, u mnie wczoraj wieczorem też nieźle " dowaliło"! Aż przykro było patrzeć, ciekawe jak taką "wiosnę" przeżyją magnolie?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Bożenko widziałam jak u Ciebie kwiatki spod śniegu wyglądały mam nadzieje że nie ucierpiały, bo ja krokusami to się w ogóle nie nacieszyła , opadły i już po kwiatach
Dziewczyny trzymam kciuki za magnolie - piękne ma kwiaty, aby mrozu tylko zbyt mocnego nie było.
Izo aż 15 u mnie zaledwie 5 było a teraz jest -5, ciesze się że i u Ciebie się pojawił ja mam 3 szt sadzone też na jesieni i mam nadzieje że kwiatki będą tak piękne jak na opakowaniu :P Wiosno przybądź ...
Dziewczyny trzymam kciuki za magnolie - piękne ma kwiaty, aby mrozu tylko zbyt mocnego nie było.
Izo aż 15 u mnie zaledwie 5 było a teraz jest -5, ciesze się że i u Ciebie się pojawił ja mam 3 szt sadzone też na jesieni i mam nadzieje że kwiatki będą tak piękne jak na opakowaniu :P Wiosno przybądź ...