Tosia - nie omieszkam zajrzeć

I nie ma za co, gdy tylko mogę i potrafię, to staram się pomóc

i cieszy mnie gdy komuś to sie przydaje
Edytko
Tak jak już wyżej napisałem, wiadomości zdobyte na tym forum są przeolbrzymie! 2 lata temu naprawdę niewiele się znałem na szeroko pojętym "ogrodnictwie" w pierwszym sezonie kierowałem się tzw. "chłopskim rozumem (który zresztą okazał się nie taki najgorszy

) oraz informacjami, którymi dzielili się sąsiedzi z działek. Co prawda czasem informacje te były... trochę sprzeczne. Zresztą podobnie w internecie, część informacji to tylko jakieś hasła, które nie dużo mi mówiły. Natomiast gdy zetknąłem się z FO to zasypał mnie nadmiar informacji, z zapartym tchem siedziałem i czytałem wszystko o sprawach, które mnie interesowały, po czym.. musiałem przeczytać jeszcze raz, gdyż było tego za dużo by zapamiętać. W sumie to teraz mam jakiś ułamek podstawowej wiedzy, który powinienem mieć 2 lata temu gdy zaczynałem, no ale na moje usprawiedliwienie jest to, ze stałem sie właścicielem działki bardzo niespodziewanie

tak "z marszu". Jednak na FO są wspaniali ludzie, z wielką wiedzą, którzy chętnie pomagają i dzielą się swoimi doświadczeniami. Za co jestem wszystkim bardzo wdzięczny. I pewnie wciąż będę się pytał... długo jeszcze. :P