Ślimacze wzgórze
-
- 1000p
- Od: 9 lut 2011, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ślimacze wzgórze
witaj, przejrzałam calusi watek i powiem Ci ze zdjecia ktore robisz to po prostu mistrzostwo swiata, nie moglam sie na nie napatrzec, zwlaszcza te owady z bliska powaliły mnie na łopatki, będę tu zagladac majac nadzieje ze beda kolejne zdjecia ogrodu jak i małych gosci go odwiedzajacych na zdjeciach 

- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Piękne zdjęcia z Fromborka, widać że jeszcze trochę kolorowego się trzyma. U mnie w środku miasta, tak jak i na Ślimaczym w ostatni weekend przyszedł mróz i pościnał wszystko. Nagle prawie wszystkie liście z drzew zniknęły, a było ich sporo.
- Mirabela
- 1000p
- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
Witam Lucynko!
Już chyba czas trochę się rozejrzeć po innych galeriach. Dzięki za pomoc w dniu wczorajszym. Sprawdź czy wszystko widać jak należy. Oczywiście Twoje zdjęcia jak zwykle rewelacyjne. Jak się ma czym focić! Zainteresowałam się Twoją smagliczką o białych kwiatkach. Mam żółtą (kwitnie wiosną). Wspominasz o siewkach, chętnie skorzystałabym jak je zbierzesz. Dzięki, że poleciłaś mi to forum.

- dwostr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2008, o 15:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Lusia 57
- 1000p
- Od: 8 sty 2011, o 13:42
Krysiu, smagliczka bardzo mi się podoba. Taka biała poducha na białej rabacie, długo kwitnąca.
Grażynko, właśnie się zastanawiałam co posiałam w dużej donicy, którą zadołowałam. Dobrze, że mi przypomniałaś. Koniecznie muszę sobie porobić znaczniki, kiepsko już z moją pamięcią.
Witaj Elizo,
dziękuję i zapraszam. A ja kiedyś odwiedziłam Twój( przyszłej teściowej) ogród i wspaniałą kolekcję roślin cebulowych. Tylko śladu nie zostawiłam. Wiosną będzie u Ciebie pięknie.
Remi, U mnie liści nie było za dużo dlatego, że moje młode drzewka zaczęły gubić liście stopniowo już od sierpnia.
Cieszę się Mirko, że założyłaś swój wątek. Będę mogła często odwiedzać Twój ogród i podziwiać go o każdej porze roku.
Danusiu, bardzo proszę
.
-- 17 lis 2011, o 21:48 --

Grażynko, właśnie się zastanawiałam co posiałam w dużej donicy, którą zadołowałam. Dobrze, że mi przypomniałaś. Koniecznie muszę sobie porobić znaczniki, kiepsko już z moją pamięcią.

Witaj Elizo,

Remi, U mnie liści nie było za dużo dlatego, że moje młode drzewka zaczęły gubić liście stopniowo już od sierpnia.
Cieszę się Mirko, że założyłaś swój wątek. Będę mogła często odwiedzać Twój ogród i podziwiać go o każdej porze roku.
Danusiu, bardzo proszę

-- 17 lis 2011, o 21:48 --

- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
Przybiegam z rewizytą
Choć byłam u Ciebie zanim... świat powstał
żart
Ale zanim się zarejestrowałam, to już nie żart. Czytałam o Twoim ślimaczym
wzgórzu w marcu. Pamiętam: akurat w telewizji mówili, że gdzieś tam zamontowano
kamery przy gniazdach bocianich a ja przeczytałam u Ciebie, gdzie to jest. Weszłam na stronkę
miejscowości i też sobie poobserwowałam
Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia i tych roślinek w pełni życia, i tych "przeżytych"
Są przedziwne, ale takie jakieś nostalgiczne, takie z nutką tęsknoty za tą żyjącą wcześniej
formą. Kurcze, naprawdę w nich jest niesamowity klimat.
Teraz to i ja będę wpadać częściej.
Pozdrawiam serdecznie.

Choć byłam u Ciebie zanim... świat powstał

Ale zanim się zarejestrowałam, to już nie żart. Czytałam o Twoim ślimaczym
wzgórzu w marcu. Pamiętam: akurat w telewizji mówili, że gdzieś tam zamontowano
kamery przy gniazdach bocianich a ja przeczytałam u Ciebie, gdzie to jest. Weszłam na stronkę
miejscowości i też sobie poobserwowałam

Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia i tych roślinek w pełni życia, i tych "przeżytych"

Są przedziwne, ale takie jakieś nostalgiczne, takie z nutką tęsknoty za tą żyjącą wcześniej
formą. Kurcze, naprawdę w nich jest niesamowity klimat.
Teraz to i ja będę wpadać częściej.
Pozdrawiam serdecznie.
- Lusia 57
- 1000p
Ach Osterku, pięknie napisałaś o moich fotkach.
Dostrzegam piękno, umiem je uchwycić ale pisać o tym nie potrafię. Moje okolice, północne Kociewie jest piękne a bocianów u nas prawie tyle co na Warmii.

- Bufo-bufo
- Od: 26 lip 2009, o 20:31
Lusiu co to za roślina na drugim zdjęciu od dołu - żyłkowane listki? Ja mam w ogrodzie jedną roślinę, która mi się podoba tylko w tym okresie - jest to słonecznik szorstki.
- dwostr
I znów zdjęciami oczarowujesz! Często zupełnie nie zwracamy uwagi na roślinki,które już najlepsze mają za sobą,dopiero jak się widzi takie zdjęcia przychodzi refleksja ,że piękno jest wszędzie-wystarczy tylko umieć je dostrzec.I za to Ci dziękuję! 

Serdecznie pozdrawiam Danuta
- Lusia 57
- 1000p
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
No tak,znowu elektryk z Gdańska.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Strasznie mi się podoba kotek córci, kolorek ma jak moja "czekoladka". A to światło w ślepkach na przedostatnim zdjęciu - świetne wrażenie! 

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- dwostr
Rozkoszne to kocię! I te iskierki w oczach ...Ja też próbowałam kiedyś zrobić zdjęcia moim kociakom ale ...się obudziły
...i po zawodach 

Serdecznie pozdrawiam Danuta