Kasiu nic nie doszło Lidka no co ty ja nie z takich co to ukrywają. Jak coś mam to pokazuję meandrzejew cieszę się, że wpadłaś. Dziękuję za ciepłe słowa Daj adresik na pw i listeczek jest Twój
Moja łazienka jest widna, ale mi zależało na stałej ekspozycji Co nie znaczy, że za chwilę na parapecie nie wyląduje prawdziwy egzemplarz
Kasik no jakoś chyba muszę tą stratę przeboleć i uzbroić się w cierpliwość Liduś toż ja Cię już od dawna zapraszam, kominek czeka i te sprawy Pisałaś, że na miotle latasz, chyba u Gosi, więc czekam
No to Ci zazdroszczę, bo u mnie trochę roboty jest
W doniczkowcach z resztą też, bo większość stoi w pierwotnych doniczkach, a muszę ziemię powymieniać i powsadzać do nowych domków
No widzisz to masz czas przez zimę na planowanie ja mam dwa swoje kwiatowe, warzywny to już działka mamci teraz dojdzie kolejny olbrzymi warzywny więc będzie pełno roboty
Magda to porządnie zaplanuj, bo ja kupując roślinki i śledząc FO uczyłam się wszystkiego. Plan mam taki, że na wiosnę sporo roślin musze wykopać i poprzesadzać. teraz jeszcze kret mi na rabatkę wlazł i cebule lilii wypchnął Kasia to nic tylko własną Biedronkę zakładaj kwiatki masz, warzywka też