ewamaj66 pisze:A kto będzie bramki stawiał, kiedy się zbuntuję 
Ewa, będzie dobrze
ależ piękny masz ogród Majko. Dopieszczony i dopracowany, a róże to....brak mi słów. Zdążyłam na razie tylko pooglądać początek wątku, ale na pewno tu wrócę, bo takie cudowne róże (i nie tylko) pokazujesz, że
Asiu, 
dziękuję Ci bardzo, a ja chcę pooglądać Twój. Kiedy założysz własny wątek.
Majeczko
ja jeszcze do tych zestawień Edenki (nie nadążam za wami )
najbardziej podoba mi się nr 8. z różową różą (np Rosarium Uetersen) i naparstnicami
może dlatego że u mnie tak rosła
nie źle też jest połączyć ją z powojnikiem fiolet. lub niebieskim lub białą Eden, jak już dziewczyny pisały.
Jeśli chesz o ciemnych dużych kwiatach masz do wyboru kilka austinek ( te purpurowe i ciemne różowe).
Ja dosadzam jeszcze Ballerinę i Mozarta ale to te o małych kwiatkach
Ewo,

bardzo dziękuję, Twoja opinia potwierdza, że mój wybór będzie słuszny. Wiedziałam, że zdjęcie nr 8 będzie dla Ciebie najbliższe

. To jest zestaw kolorystyczne + niebieski powojnik najpiękniejszy dla wielu z nas.
Nie mam miejsca, żeby Edenki podsadzać jeszcze niskimi różami, a szkoda.
Ale burza mózgów, aż kilka stron miałam do przeczytania.
Strasznie jestem ciekawa co wybierzesz bo to w końcu Twój ogród i Ty decydujesz.
Ach żeby tak mój M. chciał cokolwiek zrobić to byłabym wniebowzięta.
Majeczko, 
zaraz napiszę podsumowanie co do kolorów przy edene.
Ucz sie od Ewci jak to robić hihi..hi
dzień dobry, drogim różanym Paniom fajna dyskusja o przeprawach z M.
ja załatwiam kwestie ogrodowe w inny sposób... mniej znaczące zmiany wykonuję sama, bez konsultacji, ale w przypadku wszystkich większych 'projektów' zawsze pytam M. o zdanie (nie o zgodę )... on często ma fajne pomysły i ze wspólnych dyskusji wychodzi coś ciekawszego, niż sama na początku wymyśliłam, albo zostaję sprowadzona na ziemię i jeśli argumenty są silne, to się poddaję dobrze mi z tym
miłego dnia! dziś w końcu zapowiada się trochę słońca
Witaj Aga,

proszę, proszę jak każda sobie świetnie radzi ze swoim M, uczmy sie wzajemnie , hihihi..hi