cześć ludziska
Iza uwielbiam jak ktoś chwali moje dzieci

a może synkowi też potrzeba towarzystwa dziecka myśl kobitko...wiesz ja mam towarzystwa aż nadmiar ostatnio moja córa przywiozła 3 koleżanki i stwierdziła że ich mamy powiedziały że mają u nas nocować

zadzwoniłam do rodziców i dowiedziałam się że to ja je zaprosiłam na noc szok

no i masz ci babo towarzystwo

...ale będzie co wspominać
Jolu dziękuję a jak tam twoje pomysły...dojrzewają? bo ja już plan mam gotowy tylko małe poprawki i do realizacji przystępuję...no i ciągle czekam z czajnikiem na gazie żeby kawy się z Jolą napić muszę na pw po radę do ciebie się wybrać
Mariolato co robi się samemu przynosi największą dumę

ja swój modrzew to kupiłam za niewiele i to w szkółce gdzie sprzedaje pan przeważnie owocowe drzewka i krzewy i to jego tez męczyłam o magnolie tą żółtą co mi tak ślicznie kwitła na wiosnę w takich miejscach to często można coś niedrogo kupić właśnie za 9zł kupiłyśmy wierzbę Iwę płaczącą i ładnie zaszczepioną(choć ciut za nisko) powodzenia
Zosiu pracy i radości że hej

już zaczynam malowanie w domu powolutku(teściówka się śmieje że jak na wesele jakie się szykuje )jak zaczne teraz to cały dom odmaluję do maja (mam nadzieję)a co do tych prac w ogródku...mmm...one chyba się nigdy nie skończą bo zawsze jest "coś" do zrobienia lub zmiany na "inaczej" a od wiosny chciałabym zagospodarować nastepny zakątek bardziej prz wjeździe...mmm poczekamy zobaczymy. Ja też uwielbiam je wiosna a te pospolite zawsze przyciągają wzrok najbardziej jesienią...dzięki
Misiu a tu moje poczynania wklejam takie cosik zrobił mi M pod namową Jagusinych wpisów

nawet mi się podoba
ps.
????

jak się zamyka wątek na zimę?