Martunia dobrze że mi odpowiedziałaś w innym wątku to mogłam pooglądać twój ogródek i super rękodzieła masz zupełną rację powinniśmy się cieszyć że mamy jakikolwiek ale własny kąt.Ja już czasami zapominam że połowę życia spędziłam w cudzych progach i jak bardzo tęskniłam za własnym progiem i ogródkiem.Tak to jest człowiekowi ciągle mało a do dobrego szybko się przyzwyczaja.Czy ty nie kończyłaś jakiejś szkoły plastycznej bo zmysł artystyczny to masz nie mały.
Na pierwszych fotkach pokazałaś, że masz kilka korzeni. Dzisiaj znalazłam jeden taki fajny i planuję na wiosnę posadzić w nim jakieś roślinki, albo postawić na nim donice- tak jak u ciebie Poza tym....zaspy okropne
Marysiek chyba jest nas takich korzanio i pniakolubnych więcej ja też przytachałam pniaczek tylko na wiosnę dopiero będą efekty ojej jak ja wytrzymam do wiosny chyba muszę zająć się szmatkowymi przeróbkami wtedy czas szybko leci.
Witaj Jolu. Swoje zdolności odkrywam dopiero teraz jak mam swoją działeczkę.Z wykształcenia jestem krawcową,zajmuję się też fryzjerstwem to kolejna moja pasja.
Witaj Marysiu. Korzeni w ogrodniczym nie kupisz więc trzeba się cieszyć z ich posiadania.Ja na niektórych postawiłam donice,dobrze jest je zaimpregnować.W tych odwróconych do góry nogami posadziłam skalniakowe.
Agnieszko mam i taki do góry nogami.
Alfowa fryzurka też szykuje się do zimy.
skalniak zrobił się szary.
Takie maleństwo jeszcze się ostało.
N dziś koniec bo ręce mi zmarzły.
Marto i mnie forum zaraziło pniaczkami szkoda że nie wcześniej bo w ubiegłym roku usuwaliśmy sad i pniaczków było "po kokardkę" ale teraz mam upatrzony świerkowy u rodziców może dłużej wytrzyma?
No no kochana ależ Ty masz wyobraźnię Donice bardzo oryginalne i ładne, muszę przyznać,że super to wygląda. Rabatki też piękne i kolorowe. No i ten Szarłat niesamowity ! Pierwszy raz widzę tą roślinę, szkoda, że jednoroczna. Wszystko mi się u Ciebie podoba z wyjątkiem zdjęcia z zaspami Nie tęsknię za śniegiem w takiej ilości, bo topnieje potem strasznie długo ;)
Zrób dwa kroki do drzwi marzeń..
I możesz być gdzie chcesz... Moje pierwsze kroki - Alicja
Witaj Alu w moim wątku, No szarłat nie jednego w tym roku zadziwił,mnie tez bo miałam go pierwszy raz.Taki kolos wyrósł z ziarenka podobnego do maczku.
Agnieszko może być i prosiaczek.Na wiosnę powinna zakwitnąć mu floksowa fryzurka.
Jestem z rewizytą,i jestem zachwycona twoimi pomysłami ,gdzie ty się uchowałaś że ja się na twój wątek nie natknęłam ,podobnie jak ja widzę że stawiasz na ozdoby ogrodowe i mnóstwo koloru ,no i pomysły z górnej półki gratuluję, będę wpadać
Marto Witaj . Przyszłam z rewizytą - piękny ogród i to dopiero zaczęłaś w tym roku A co będzie na wiosnę ???
Korzonki super -też takie lubię i nawet mam dwa . Donice śliczne i ważne że się nie wywracają - pomysłowa dziewczyna z Ciebie
Jeśli pozwolisz będę wpadać do Twego ogrodu - podziwiać i ściągać pomysły .
Pozdrawiam i zapraszam do mnie częściej