Gosiu sabotek już ślicznego ma pąka i pewnie już niedługo pokaże swoją śliczną buźkę.
Vandziunia naprawdę maleńka, niech Ci się chowa zdrowo i szybko rośnie.
Pączek coraz ładniejszy, jeśli to możliwe
Dendrobia piękne, bardzo Cię lubią Szkoda tylko, że te storczyki lubią z kolei robale, co widać po liściach u nas
Gosiu wpadłam się przywitać i pooglądać Twoje śliczności, wszystkiego jeszcze nie przejrzałam, ale za to czytałam o Twojej Vandzi - jest kochana, też myślę o zakupie takiej maleńkiej, ale ciągle nie mogę się zdecydować - boje się, że nie poradzę sobie z takim niemowlaczkiem Życzę Ci by zdrowo i szybko rosła, tak jak inne kwiatuszki - ja może się dzięki Tobie odważę i też kupię taką małą Vandzie
DZIĘKUJĘ WSZYTSKIM ZA ODWIEDZINY nina1611 lucynaf teraz pączek jeszcze urósł a dendrobia pierwszy raz mi zakwitły... a liście no cóż zrobić... ale robale zwalczyłam Judi witam Cię serdecznie w moim wątku jezeli chodzi o vandę to tez miałam obawy ale mąż mnie namówił, że damy radę... Mam nadzieję i doglądam jej cały czas. Cały czas wypatruję jakiś oznak, że jej u mnie dobrze dudus327 no czekam i czekam... ale dzisiaj jeszcze urósł. Więc może już niedługo a dendrobia dziękuję za takie pochlebstwa syljed dziękuję justus27 teraz jest większy niż na zdjęciu
A w środę byłam w leroy merlin i mieli piękne falki... po pięknej cenie... Mój mąż wybrał mi tego ....