Zielone zakątki w moim domu - Ewelina
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
tak u mnie były dwa szafirowe - ale wczoraj jednego mamie dałam bo takaim tęsknym wzrokiem na niego patrzyła
ja nie za bardzo moge wdychac takie zapachy bo katar murowany, ale teraz mam katar z przeziębienia - to dociera do mnie część zapachu - a uwielbiam go
w pracy też mam dwa - tylko białe...
efekt polowania na giełdzie
ja nie za bardzo moge wdychac takie zapachy bo katar murowany, ale teraz mam katar z przeziębienia - to dociera do mnie część zapachu - a uwielbiam go
w pracy też mam dwa - tylko białe...
efekt polowania na giełdzie
- miluck
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewelinko Spędziłam dzisiaj u Ciebie bitą godzinkę oglądając cudeńka.
Bardzo Cię podziwiam!!! Tyle roślin utrzymać we wspaniałej kondycji to naprawdę sukces.
Miłość i praca czynią cuda.
Fiołki boskie , dawno nie widziałam tylu kolorów na raz.Oczywiście storczyki zapadły mi w pamięci już wcześniej bo oglądałem je na storczykowym wątku.
Powiem szczerze , że brak mi już przymiotników aby wyrazić zachwyt.
CUDA < CUDA < CUDA<
Podziwiam Cię za piękne wyeksponowanie swoich pupili.

Bardzo Cię podziwiam!!! Tyle roślin utrzymać we wspaniałej kondycji to naprawdę sukces.
Miłość i praca czynią cuda.
Fiołki boskie , dawno nie widziałam tylu kolorów na raz.Oczywiście storczyki zapadły mi w pamięci już wcześniej bo oglądałem je na storczykowym wątku.
Powiem szczerze , że brak mi już przymiotników aby wyrazić zachwyt.
CUDA < CUDA < CUDA<
Podziwiam Cię za piękne wyeksponowanie swoich pupili.

Ewelinko , czekam na opinię w sprawie owadobójczych pałeczek. Przędziorki niestety bardzo lubią hederki. Moja też nie ustrzegła się przed tymi stworzonkami . Jednak nie dałam się i w zamian zakupiłam dwie. Zobaczymy co dalej. Trzymam kciuki.
Pozdrawiam ,Beata
Pozdrawiam ,Beata
Po ślubie kobieta i mężczyzna stają się jednym.
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....