Skarga do Admina na moje uzależnienie od Forum ;-)
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A ja nie rozumiem tego pytania. Chyba Adminku sam nie nadążasz z cztaniem postów. Na stronie "Mój ogród" więcej jak połowa forumowiczów przyznaje się do tego, że jest uzależniona już nie tylko od forum ale także od kupowania. Nic tylko siedzą i odgapiają do północy kto, co ,skąd, i za ile. Co świt wstają, lecą do działów ogrodniczych i kupują tracąc fortuny. Potem objuczeni niczym osły, tahają to co "zakupili" do domu, w pocie czoła sadzą na kolanach, po czworakach robią fotki, aby z nosem w ekranie kompa wstawić to co wyfocili i czekają do północy czy ktoś pochwali.
Adminie
czy to nie jest uzależnienie ?
A gdzie tu czas na zagadki, dowcipy czy tematy szczególne. A gdzie w tym wszystkim mieści się rodzina.
Ja tak jak Chatte - protestuję przeciwko uzależnieniu od tego forum i popieram utworzenie strony antydepresyjnej
:P :P :P
Adminie

A gdzie tu czas na zagadki, dowcipy czy tematy szczególne. A gdzie w tym wszystkim mieści się rodzina.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Administrator
- ---
- Kontakt:
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Adminie już od pierwszego dnia jak przypadkiem trafiłam na forum nie mogłam się opanować :P
Tyle ciekawych wiadomości nieomal na każdy temat, zdjęcia że oczopląsu można dostać z zachwytu, wspaniali ludzie i niezapomniane wrażenie jak w jednym z moich pierwszych postów zapytałam się o przesadzanie pigwy :P i po chwili miałam kilka rzeczowych informacji :P
Żaden nawet najbłahszy problem nie zostaje bez odzewu :P
Myślałam że jako laik nie mający ogródka
ograniczę się tylko do kwiatków doniczkowych, ale tak mnie pochłonęły te Wasze ogródki że nawet poznałam już ich nazwy fachowe :P
Atmosfera jest tak rodzinna , ludzie tacy serdeczni, że bez mrugnięcia okiem ogołociłam swoje roślinki żeby podzielić się z innymi :P
Więc Adminku proszę nie zadawać głupich pytań :P wszyscy tu już jesteśmy tak zakręceni że nikt nie może znaleźć wyjścia :P ale to nie szkodzi korzenie już są tak głęboko puszczone że nawet pranie mózgu nie podziała :P
A po za tym przyjaciół się nie zdradza

Tyle ciekawych wiadomości nieomal na każdy temat, zdjęcia że oczopląsu można dostać z zachwytu, wspaniali ludzie i niezapomniane wrażenie jak w jednym z moich pierwszych postów zapytałam się o przesadzanie pigwy :P i po chwili miałam kilka rzeczowych informacji :P
Żaden nawet najbłahszy problem nie zostaje bez odzewu :P
Myślałam że jako laik nie mający ogródka

Atmosfera jest tak rodzinna , ludzie tacy serdeczni, że bez mrugnięcia okiem ogołociłam swoje roślinki żeby podzielić się z innymi :P
Więc Adminku proszę nie zadawać głupich pytań :P wszyscy tu już jesteśmy tak zakręceni że nikt nie może znaleźć wyjścia :P ale to nie szkodzi korzenie już są tak głęboko puszczone że nawet pranie mózgu nie podziała :P
A po za tym przyjaciół się nie zdradza

Popieram Grażynę!
Forum mnie uzależniło od siebie.Forum żyje moim życiem.Jestem tu dopiero jakiś miesiąc,co będzie za rok............Boję się.....Na razie mąż tylko na mnie krzyczy,żebym "w końcu odeszła od komputera".A jak wprowadzi hasło?!?!
Forum mnie uzależniło od siebie.Forum żyje moim życiem.Jestem tu dopiero jakiś miesiąc,co będzie za rok............Boję się.....Na razie mąż tylko na mnie krzyczy,żebym "w końcu odeszła od komputera".A jak wprowadzi hasło?!?!
Pozdrawiam. Sonia.
Moje chwastowisko
Moje chwastowisko
- kogra
- Przyjaciel Forum
Adminku nie musisz podrzucać. KaRo już taki link otwarła a ja już tam jestem zarejestrowana. Jak się uzależnię to dam Ci znać.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Administrator
- ---
- Kontakt:
- Administrator
- ---
- Kontakt:
Nie, może nie , dziękuję , chyba mam dość netu i kompów w moim życiu....kogra pisze:Adminku nie musisz podrzucać. KaRo już taki link otwarła a ja już tam jestem zarejestrowana. Jak się uzależnię to dam Ci znać.![]()

I tak nie mam czasu na zaległości , które gonią codziennie i się nawarstwiają...

- kogra
- Przyjaciel Forum
Też bywam na innych, ale nasze jest najlepsze

A facetów to my rozumiemy dobrze, Ciebie też.

A facetów to my rozumiemy dobrze, Ciebie też.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki