Andrzej czyżby i Ciebie dopadła kulkowa choroba
Geniu oferta tej szkółki bardzo ciekawa, więc jeśli będzie po drodze to koniecznie trzeba tam podjechać, tą sosnę o złotych igłach o którą pytałaś u Joli mają i w szkółce w Pęchcinie, niestety bez nóżki
Na fotce kwitnące tulipany, ech kiedy znów tak będzie

, a Ty jak zwykle chciałaś się za czymś schować

tym razem za Hopsi.
Paweł miło to czytać, to chyba dobrego wyboru kulek dokonałem, że zrobił wrażenie

, mnie z każdym dniem się bardziej podobają, chyba są za ładne na rabatę za domem, tam chyba kupię inne
Grażynko przeglądając forumowe wątki trudno uznać swój ogród za skończony, pojawiąja się ciagle nowe koncepcje
Kasiu teraz mam problem ze znalezieniem dobrych miejscówek, więc na fotki z posadzonymi już iglakami trzeba będzie trochę poczekać
Igor już ogłosiłeś rok 2012 czasem iglaków i niskich drzewek, to i ja będę wierny tej zasadzie

. A Twój patent słoika skarbonki, tyle że z etykietą iglaki, jak znalazł na całą zimę.
Grzesiek z zakupów się cieszę bo z tym kupowaniem przez szrokopasmowe źródło zakupów

to różnie bywa , a tak to tylko jeszcze większej chęci nabrałem.
Jola bardzo mi się spodobało określenie
turystyka szkółkarska 
chyba od nowego sezonu zacznę ją uskuteczniać. A Ty proponujesz cały rajd szkółkarski

, to muszę zacząć porządnie oszczędzać. Zgłoszę się do Ciebie bo bliższe dane tej trasy.
Jesień postępuje ogród usypia to i wiecej czasu na planowanie, a lista tego co bym chciał widzieć w ogrodzie, w ostatnich dniach wydłużyła się bardzo.