witam,mam problem ponieważ coś i wyrasta z doniczki obok storczyków,czy ktoś mi może powiedzieć co to jest?Nie wiem jak się tutaj dodaje zdjęcia i nie mogę tego pokazać.Z doniczki wychodzi coś zielonego twardego,wygląda jakby jakiś korzeń czy coś w tym stylu.
Drobiazgi sprawiają, że niepostrzeżenie i cicho wchodzi wielkie szczęście
bez zdjęcia to można sobie tylko pogdybać, a zdjęcia można dodać przez Fotosika który jest dostępny pod tym okienkiem w którym się pisze nową wiadomość
Adamie a ja tak a propos twych ogloszeń MM sobie kup na orchidgarden.pl mają tam je dorosle zdolne do kwitnienia i zdrowe.
P.S Cieszę się,że mój MM Ci się spodobał
Pozdrawiam
Colmanara ma cudowny kolor. Choruję na taką czerwień a nigdzie nie mogę znaleźć. Ależ masz szczęście....
To dziwne coś może basal keiki? Skoro roślina wypuszcza keiki to znaczy, że cos może byc nie tak i chce przedłużyć gatunek - może w ten sposób też próbuje? Albo to korzeń nie może się przebić - u mnie tak raz było. Zanim korzonek zrobił sobie dziurę w listku, to najpierw był guz na liściu. Ostrość zdjęcia nie jest najlepsza i nie wiem czy to wygląda tak samo. Ponadto - ktoś raz pisał juz o uwięzionym pędziku, któy się zawinął. Spróbuj zrobić lepsze/ostrzejsze fotki, co? Nawet nie tak z bliska.