Patrycjo świetnie, że dostałaś pracę, bo w domu człowiek "głupieje"
Co prawda, teraz będziesz miała mniej czasu na forum, ale za to będzie więcej gotówki na spełnianie swoich marzeń
Jeżeli chodzi o pamiątkę z Krakowa, to myślałam, że kupuje się raczej obwarzanki...może jakąś krakowiankę, czy smoka...ale to białe cudo bije je na głowę
Patrycjo i jak tu chciejstw nie mieć !!!!!!!!!!! Toż ta cattlejka jest boska !!!!!!!!!!!!! Ja nie wytrzymam ! No jak można tak kusić co ????????? Patrycjo ona jest cudna !!!!!!!!!!!!!!
dziękuję wszystkim za miłe słowa. Mnie kompletnie dzisiaj czasu brakuje;). Hirusan Ja calatheę podlewam bardzo oszczędnie, aby nie miała za mokrych nóg.Nie pryskam jej wodą. I ot tyle.A jak ma za mokrą ziemię to 1 tydzień nie podlewam;). mniodkowa Dostał na parapecie miejsce zaszczytne:). rapunzel Dokładnie ten nowy biały to dendrobium nobile. Miał pachnieć, a ja nic nie czuję. mmaryla ,ingga,elcia1974,chan-dzia[/b,Lidka lmw],Jatra,,doromichudziękuję;:196 socurek W LM. Chrapka Leć i bierz póki sa w tej cenie. heliofitka Niom bardzo się cieszę, że mam pracę:).Nie mów nic o wypłacie, bo czuję po kościach że wykupię różne kwiaty , o których marzyłam,a one kosztują.
Dziś mnie naszło na zakupu peperomek, al enie znam ich dodkładnych nazw. Pomożecie?
A w koszyczku trzy następne peperomki:)
Czy moja begonka zakwitnie??
Taką hojke kupiłam pisze na niej tylko varegiata .Czy ona się tak nazywa czy jakoś inaczej?
Pati, czy ta begonka jest taka z dużego gatunku? Jest bardzo podobna do mojej, która nie przeżyła przeprowadzki. Moja rosła tak na co najmniej 1,5m i ją podcinałam, listki ok10cm.