Mam nadzieję ze nikogo nie zgubiłam, muszę dzielić ZA DUŻO UŚMIESZKÓW
elsi - palę tylko orzechowe a i tak dymu było bardzo dużo, liście z grabów zapakowałam częściowo do worków, to są małe liście więc do wiosny będzie kompost a reszta pójdzie na kompostownik, oj mam tego dobra sporo
zwkwiat - no ruch sie zwiększył

sama też mam więcej czasu na wirtualne spacery, do wiosny trzeba jakoś przeczekać. Nie wiedziałam ze szkarłatka się rozsiewa, będę uważała wiosną żeby nie wyplewić małych
-- So 05 lis 2011 09:44 --
patkaza - Aga, milutka jesteś, dziękuję. W sumie to nie lubię zbytnio robić zdjęć, ciągle jeszcze nie przeczytałam instrukcji i tym sposobem wychodzi jedno lepiej a inne raczej nie do pokazania. Muszę zobaczyć u Ciebie co znowu wymyśliłaś, bo co wymyśliłaś?
artam - pewnie już jesteś na działce i zakopujesz swoje zdobycze. widziałam. Marta marzycielka jestem, chcę mieć róże bezobsługowe

z wielkim żalem jedną chorowitą odmianę wykopałam, jeszcze nie wyrzuciłam bo jakoś szkoda
kania - witaj, Twoje krzaczki równie piękne

Modrzewie nie są lubiane, mają opinie śmieciuchów, ja jednak lubię je bardzo. Teraz są szczególnie piękne a ponadto przychodzi do nich dużo sójek
amba19 -

miło mi że chciałaś u mnie pospacerować, teraz będzie coraz więcej czasu na forumowe spacery
Aga - one miały ciężkie życie, ale dwie trafiły w dobre ręce
-- So 05 lis 2011 09:48 --
JEDNAK ZGUBIŁAM CAŁY POCZĄTEK
-- So 05 lis 2011 12:43 --
JEDNAK ZGUBIŁAM CAŁY POCZĄTEK
-- So 05 lis 2011 10:50 --
A .... Ciebie zgubiłam i Tajkę

uśmieszki się nie podobały, podobno za dużo
majka411 pisze:Ula, 
różanka nie urośnie prze 4 miesiące
Musisz mieć plan nasadzeń, rozeznanie co chcesz mieć i realizować ten plan.
Ale jestem mądra co......
Majeczko, Twoje rabaty są tak piękne że pozwalam Ci się wymądrzać

to wszystko prawda co piszesz ale to nie jest takie proste, ja mam trudności z planowaniem, niestety. Mam 8 szt Ascot, 3 szt Chipendale, 3 szt Clair Renaissance, 2 szt L.D.Braithwaite, 5szt Candelight tak z grubsza i pojęcia nie mam jak je pogrupować a dzisiaj chcę wsadzić. Uświadomiłaś mi, że jednak jest różnica, sadzone wiosną a jesienią, to prawda że nie miały dużo czasu aby ładnie zakwitnąć latem, jesienią już były lepsze.
Tajka - takie piękne zdjęcia możesz wstawiać ile chcesz, nawet by mi się to podobało, lecę do pracy
wspomnienie
Majka te pójdą na kompost, są bardzo chorowite - widzisz jak słucham Twoich rad