ja nie mogłem się powstrzymać musiałem kupić lilie chociaż mówiłem sobie że w tym roku kupie tylko te dwubarwne no ale cóż ;) Z racji tego że Biedronka i Albert są niedaleko to jestem poddawany "pokusom ". wczoraj kupiłem także Frezje ale te cebulki wsadzę do doniczki gdyż tylko wtedy będę mógł cieszyć się ich pięknem.
Z wielką chęcią będę cię tutaj częściej widywał. Prawdopodobnie jutro wrzucę zdjęcia z mojego 1,5 dniowego pobytu w moim ogrodzie na wsi z tego weekendu.
Miło mi że mnie odwiedzacie. Zdjęcia, które Wam pokaże musiałem robić na szybko i nie liczcie na nic szczególnego Bardzo ucieszyło mnie to że jak przyjechałem na wieś to pogoda była odwrotna do tej podawanej w prognozach. Świeciło słońce i było trochę cieplej. Śnieg dotarł tam dopiero gdy odjeżdżałem, ale dosyć już gadania. Oto zdjęcia :
Początek wiosny
1) Szafirki dookoła bergenii (kret ja zasypał) i krokusik (przypadkowy): 2) Tulipany wokół Jukki karolińskiej: 3) Pobudka na skalniaku: 4) Klomby: 5) Krokusy (początek):
wiosenka u Ciebie dużymi krokami już sie zbliża :P , zawędrowałam do Ciebie w ramach rewizyty i od samego początku urzekła mnie piwonia i dalej dużo kolorowych kwiatków no i zakupy pełna parą będzie ślicznie. Pozdrawiam Isia
Miło mi Priamku, że mnie odwiedziłeś. Obejrzałam Twój ogród i wiesz co jest najfajniejsze? Że masz jeszcze tyle miejsca na wariacje roślinne. Baaaaaaaaardzo podoba mi się Twój dom, jeśli możesz pokaż go w całości! Czy jest duży? Jaką masz ziemię w swoim ogrodzie?
Od dziś przestaję narzekać, że mam daleko na działkę (3 km.) Podziwiam Cię, że taką odległość pokonujesz. Czy dom z ogrodem otrzymałeś w spadku, czy kupiłeś tak daleko!?????!!!! Pozdrawiam!