Gajowa, jak widać z bananami sprawa jest kontrowersyjna. Dzięki Aguni (
AgaNet) dowiedzieliśmy się o nich czegoś więcej. Te, co już Ewo dodałyśmy, nie pomogą, nie zaszkodzą.
Edulkotku, na szczęście angielek jest chyba ograniczona liczba. Może dam radę uzbierać

Byłabym przeogromnie szczęśliwa.
Kaniu, dziękuję

Wiesz, u mnie jest dużo dużych drzew. Dlatego ta gra światła i cienia sprawia, że atmosfera czasem robi się tajemnicza, taka jak w bajkach. POza tym jest dość ciasno i stąd powstało tak wiele zakątków. Chciałabym mieć trochę więcej przestrzeni, ale już tak zostanie, jak jest
Kasiu, jako poczatkująca w temacie róż kupowałam różyczki wysyłkowo tylko w Rosarium oraz Rosaćwik, a także trochę na alleg... Gdy wpiszesz te firmy w gogle, same ci się wyświetlą> Poza tym zerknij pod mój avatarek. Widzisz, gdzie mieszkam? Tutaj jest jeden ze sklepów z różami (i z innymi roślinami), do którego często zachodzę i właśnie stąd mam moje piękne królowe. Kupuje tu także po promocyjnych cenach. Na przykład obecnie. Fajnie mieć blisko takie miejsce.
Aga, Ania, Majka, no piękna, piękna ta Edenka, ale wolałbym zobaczyć ją w realu. Teraz mogę tylko wierzyć wam na słowo, że jest to wyjątkowa różyczka. Tak czy owak kiedyś ją sobie kupię, skoro tak zachwalacie
Aguniu, dziękuję za zdjęcie, tylko mi go nie zabieraj
Majeczko, Aniu skoro wyróżniacie ją spośród waszych licznych róż, musi w tym jednak coś być naprawdę szczególnego