Moje małe królestwo - piku
Wiesiu!
Nie powiem nic nowego ,ale nie sposób przejść obok Twoich brzozowych doniczek bez komentarza.Są prześliczne!Chyba bym nigdy nie wpadła na taki pomysł!No i oczywiście ciemiernik - super!
Jesteś bardzo pomysłową kobietką,Wiesiu
P.s. Robisz już zapisy na siewki ciemiernika
????
Nie powiem nic nowego ,ale nie sposób przejść obok Twoich brzozowych doniczek bez komentarza.Są prześliczne!Chyba bym nigdy nie wpadła na taki pomysł!No i oczywiście ciemiernik - super!
Jesteś bardzo pomysłową kobietką,Wiesiu

P.s. Robisz już zapisy na siewki ciemiernika

Pozdrawiam,Małgorzata
- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jesteście kochani, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa :P
Kiedyś próbowałam zbierać i wysiewać nasiona ciemiernika, ale nic mi z tego nie wychodziło, więc dałam sobie spokój. Póżniej przekonałam się że one doskonale radzą sobie same, więc korzystam z tego sposobu i tylko przesadzam siewki. Jak tylko będą młode to oczywiście możecie na nie liczyć.
A co nowego w ogródku
Zakwitło mi coś, może pomożecie w identyfikacji

A poza ogrodem- wiosna
Przyleciały gęsi :P

Kiedyś próbowałam zbierać i wysiewać nasiona ciemiernika, ale nic mi z tego nie wychodziło, więc dałam sobie spokój. Póżniej przekonałam się że one doskonale radzą sobie same, więc korzystam z tego sposobu i tylko przesadzam siewki. Jak tylko będą młode to oczywiście możecie na nie liczyć.
A co nowego w ogródku

Zakwitło mi coś, może pomożecie w identyfikacji

A poza ogrodem- wiosna

- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bożenko- razem z cebulowymi sadziłam na skalniaku bylinki, które rozwijają się później, a tam gdzie pozostały mi tylko cebulki wysiewam jednoroczne w zależności od nastroju ( np. gazanię, portulakę, lobelię, przypołudnik, gwiezdny pył lub inne jakie mi wpadną w ręce)
Ewelinko- drewno na opał kupiłam w zeszłym roku dość wcześnie i podczas letnich upałów tak wyschło, że kora z niektórych kawałków zaczęła obłazić sama więc trochę im pomogłam, ale niewiele udało się zciągnąć w całości, dlatego łączę po kilka i związuję sznurkiem
Ewelinko- drewno na opał kupiłam w zeszłym roku dość wcześnie i podczas letnich upałów tak wyschło, że kora z niektórych kawałków zaczęła obłazić sama więc trochę im pomogłam, ale niewiele udało się zciągnąć w całości, dlatego łączę po kilka i związuję sznurkiem