Kwiatostan Agi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kwiatostan Agi

Post »

Aguniu kochana,czekam z niecierpliwością ;:65 Ależ nas zaskoczysz ;:196
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

:wit

Agus gdzie Ty jesteś ?

Czekamy na Ciebie ;:65
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 22:42

Post »

:wit

Kochane jeszcze dzień może dwa...

Już jeden pokój ogarnięty prawie gotowa łazienka jeszcze tylko montaż kabiny i się wprowadzam :tan w końcu i co za tym idzie :?: pokażę moje kwiatuszki biedne które choć wykąpane nadal sa brudne ale... codziennie jeden dwa do czyszczenia :wink: a resztę znaczy drugi pokój po godzinach że tak powiem się posprząta i kuchnia też już na wykończeniu :)

Najbardziej wnerwia mnie :evil: gadanie typu "jakbyś nie miała tylu kwiatków to juz byś posprzatała całe mieszkanie a ty skupiasz się nie na kurzu tylko myciu kwiatków" a ja na to że kwiatki to jak ludzie też nie moga żyć w brudzie (i zamiast je usunąć (niech sobie mój N ;:14 ) to kupuje nowe :;230 ) ach co za brak wyrozumiałości :|

A na 100 % już będę ogarniała Wasze wątki po Wszystkich Świętych bo wyjeżdżam ale po "będę Wasza"

Dziękuję Wam za wsparcie i że o mnie pamiętacie ;:196

Pozdrawiam Was serdecznie w Ten pięknie słoneczny jesienny dzień ;:196
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Witaj kochana.No to już bliżej ,jak dalej końca :D Cieszę się bardzo i już nie mogę się doczekać ;:65 ,aby pooglądać Twoje skarby,do tego czasu już pewnie sporo urosły ;:196
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p

Post »

Oj urosły a widzę to na hojeczkacj tych od Ciebie, niektóre zakwitły i zdążyły przekwitnąć ale ja to wszystko uwieczniałam :;230 żeby się teraz Wam pochwalić a właściwie kwiatuchy :wink:
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aga, ja sobie wyobrażam to czekanie aż się wszystko ogarnie.. potem spokój, błogi spokój- bynajmniej przez chwilę :;230
Domyślam się , że będą fotki w nowej scenerii :?:
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p

Post »

Te w nowej scenerii będą już potem ... na razie tą scenerią będzie bałagan i kurz na kwiatach ale za to w późniejszym czasie będą po kąpieli wyszorowane świecące i pachnące :;230
Pozdrawiam i Zapraszam
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Już je sobie wyobrażam,takie odświeżone.Sama rozkosz ;:167
Awatar użytkownika
mika181
500p
500p
Od: 7 wrz 2011, o 19:49

Post »

Powiedz swojemu M że jakby zabrał się do roboty i Ci pomógł to już dawno byłoby posprzątane a nie czepia się kwiatów :evil:
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

agarow, trochę mi to przypomniało, jak uparłam się niecałe 11 lat temu, żeby nie rozbierać choinki podczas remontu pokoju dziennego przed urodzeniem córki. W efekcie choinka wędrowała podczas tego remontu z kąta w kąt, ubrudziła się niemiłosiernie, bo wszędzie było pełno pyłu od paneli i co najgorsze trzeba było ją umyć, bo była sztuczna, ale nie jakiś drapak, tylko taka elegancka.
Pod koniec remontu była biało-szara i trzeba było doprowadzić do prządku nie tylko ją, ale i wszystkie ozdoby. Dziś z perspektywy czasu nie pojmuję swojej sentymentalnej głupoty. ;:108
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 12:45

Post »

arlet3 pisze:
agarow78 pisze: Obrazek
Bardzo ciekawa ta doniczka ;:138
A właśnie dzisiaj M ;:167 tłumaczyłam jak wyglądała osłonka ,której nie kupiłam :;230 :;230
Witaj Agnieszko,musiałam do Ciebie zajrzeć,żeby wiedzieć z kim mam przyjemność i co widzę?kwiaciara całą gębą ;:109
Masz sporą kolekcję pięknych okazów.
agarow78 pisze::wit

Najbardziej wnerwia mnie :evil: gadanie typu "jakbyś nie miała tylu kwiatków to już byś posprzatała całe mieszkanie a ty skupiasz się nie na kurzu tylko myciu kwiatków" a ja na to że kwiatki to jak ludzie też nie moga żyć w brudzie (i zamiast je usunąć (niech sobie mój N ;:14 ) to kupuje nowe :;230 ) ach co za brak wyrozumiałości :|

I skąd ja to znam... :;230 :;230 chociaż M ostatnio nie wypowiada się na temat moich zielonych.A też leciały teksty typu"ja mniej wody zużywam do kąpieli ,niż ty do podlewania" ;:183
Wątki chan-dzi
Pozdrawiam i zapraszam do mnie Ania
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p

Post »

;:196 ;:196 ;:196

W końcu powróciłam :D

Pokażę Wam dzisiaj moje nowe zdobycze które zakupiłam, które od forumowiczek naszych nabyłam i które przywiozłam, znalazłam, zwędziałam...

Tak jeszcze na wstępie by mnie nie krytykowano że tak lubię roślinki a są brudne tzn. Ci co wiedzą się zorientują a Ci co nie wiedzą to mówię są one zakurzone a inaczej mają "maseczkę kurzową" przez remont ... ale już za niedługo po uporządkowaniu domu zabiorę się za kwiaty do końca - na fotkach nietóre kwiatuszki mają domki zastępcze więc trzeba im zapewnić nowe i niektóre jeszcze czekają na wycieranie listeczków po kąpieli :)

a więc przedstawiam moje ostatnie zdobycze :wink:

od Forumowiczek naszych:
Obrazek

a zostały z nic niestety tylko benio i hojka
Obrazek Obrazek

i jeszcze:

Obrazek Obrazek

znaleziony na koszu - tata przyniósł na szczepki i chociaż miał mszyce to po kosmetyce wyszedł na ludzi - kwiatek oczywiście :;230

Obrazek

powinno być oczywiście pod zakupem od forumowiczek ale coś fotosik szwankuje

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i po zakupach czasami wracałam z różnymi zielonymi ;:224

Obrazek Obrazek

to był lidlowy
Obrazek Obrazek Obrazek

a ten biedronkowy - oczywiście kawa

Obrazek Obrazek

a ten to teskowy i ostatni - opuściłam szeflerkę ale przedstwię ją po ;:108 Obrazek Obrazek

no i szeflerka zakupiona w kwiaciarni kwiatozja podczas jej otwarcia

Obrazek Obrazek

a ten zakupiony za 1 gr żeby tylko rósł od takiej jednej pani z pracy :)

Obrazek

i przywiezione od cioci czerwona anturka, kliwia pomarańczowa i sansewierka :D Obrazek

Obrazek

Obrazek

no i na dzisiaj pokażę tylko tyle ponieważ fotosik coś mi źle działa a w następnym odcinku :D pokażę kwiatuchy kwitnące tzn. te które mi zakwitały podczas mojej nieobecności w domu

Pozdrawiam serdecznie wszystkich ;:196
Pozdrawiam i Zapraszam
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Piękne nowości u ciebie zagościły i jakie różnorodne;)Życzę aoby pięknie rosły;).
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Ale kwiatów :shock:
Awatar użytkownika
-Iwona-
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 4 lut 2011, o 13:22