No jasne - jak będę kradła te patyki to oczywiście w większej ilości... bo ja jeszcze rózy z patyków nie robiłam, więc na pewno będzie kilka porażek Musze doczytać kiedy te patyki ciąć...
Oj Ewciu Ewciu !!!!!!!!!
Za kradzieże się bierzesz i to na forum Przypomniałaś mi że będą dla Ciebie patyki [Jak się ukorzenią ] Derenia i zebrinus też podzielony, może będzie wiosną Cudne te Twoje nn.
Oj tam, oj tam, Romuś... takie kradzieżowanie u Sis, to mi chyba przejdzie bezboleśnie...
tym bardziej, że ona do mnie przychodzi i wskazując palcem mówi - o, to chcę i to... i tamto... a ja posłusznie latam z łopatką i kradnę ze swojego ogródka, co tam ona chce...
czasami daję bo ja generalnie lubię robić prezenty poza tym ona mieszka tak blisko, że jak za zieleninkami zatęsknię to sobie idę i oglądam, a inne dostaje jak się trochę rozrosną
Izulek - "nieszczęsna" dostaje amnestię do przyszłego roku - jak powtórzy się najdrobniejszy objaw żółknięcia, albo zamierania pędów - leci na stos nieodwołalnie... przy tej temperaturze grzyb (jeśli go ma) nie buszuje, niech więc lalka w spokoju zbiera siły na wiosnę... bo topór nad nią wisi...
Grażynuś - to może daj spokój tej trawce nie chciałabym mieć Cię na sumieniu - skoro Mariolka-Comcia mówi, że to katorga, a ona chyba dobrze wie, co mówi...
Witam
Pospacerowałam az sie zmeczyłam ,ale jest w twoim ogrrodzie bosko
Przyznaje sie ze odgapiłam liscie zeby zamaskować u siebie na kaskadzie miejsce gdzie wypływa woda.
One mnie urzekły i po prostu musiałam je miec
Ewuś, tak sobie oglądałam wczoraj katalog róż (ciekawe, po co ) i rzuciła mi sięw oczy odmiana Amber Queen. Wydaje mi się nieco podobna do tej NN. Twojej Siostry...