malgocha1960 pisze:Aniu,piękne różyczki.Ja chyba się skuszę jeszcze na jakieś , ale wiosną dopiero.
Małgosiu koniecznie a my będziemy dopingować i pomagać w wyborze-taka co kwitnie i kwitnie.
Iwonko i Jadziu-kochane-no pewnie ,że tylko daruję.Niestety już obiecana.Ale myślę,że tylko złote ręce mogą ją uratować(Cafe)
Lavendo,Maju dziękuję serdecznie.

To taka radość jak jakieś zdjęcie mi się uda a Wy go docenicie.
Oliwko bo New Dawn jak już się zakorzeni to naprawdę długo i ładnie kwitnie.A jeszcze w zeszłym roku była taka mało kwitnąca i bardzo mnie denerwowała a tu proszę-piękność.
Danusiu może miała Hot Chokolate albo jeszcze inną z członem-Chokolate.Pamiętasz,że masz u mnie tą czerwoną na patyku?
-- 27 10 11 06:42:24 --
AGNESS pisze:Aniu jeszcze tak ładnie kwitną u Ciebie różyczki.....u mnie po sporych przymrozkach już wszystko padło.....tak się zastanawiam jak przetrwać długą zimę ....kiedy już brakuje ciepełka i pięknego kolorowego ogrodu

Aga już się martwisz?No przecież wspomnienia,wspomnienia piękniejsze będą niż......
Więcej czasu spędzimy w ogródkach koleżanek i bedziemy podziwiały wszystkie kwiaty,krzewy,drzewa.
No i znowu bedziemy planowaly co kupić.
Małgosiu 
no to prawda.Nie masz pojęcia jak Nela cierpi z powodu tak małego areału(ja zresztą też) a ochota na róże wcale nie maleje,wprost przeciwnie.
Kogrusiu szkoda,ze zamknęłaś watek.Tak długo trzeba czekać na nowy.Dobrze,ze chociaz nas odwiedzasz.
Krysiu witaj.Ja tez się nie spodziewałam,że taką miłościa obdarzę kolor różowy.I to każdy odcień jest piękny.No i ładnie się komponuje z niebieskościami,bordowym,burgundem.
Tosiu jak ładnie to napisałaś ale to u Ciebie wszystko kwitn ie i rośnie jak za dotknięciem różdżki czarodziejki.