Ja też postanowiłam dokupić, nawet mój M się zachwyca i pyta czemu nie mam więcej :Pinag1 pisze:Gabizdjęcie kapitalne ,nie mówiąc już o hipku.Tyle pięknych hipków pojawiło się ostatnio na Forum,że już jestem nieuleczalnie na nie chora
Zielono w domu i nie tylko... - Gabriela
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zarzałam sobie do Ciebie , by sprawdzić , co nowego ? Widzę ,że roślinek znowu przybyło
Hipeastrum cudne- ma niezwykle przebarwione płatki !
Rozglądałam się za Aeonium drzewiastym , ale jak na razie - bez efektu
Niebawem jadę do Niemiec i mam nadzieję ,że może tam je znajdę ( bo wyjazd służbowy , ale centrum ogrodniczego sobie nie odpuszczę!)A jak sie ma Twoje Aeonium - żyje?

Rozglądałam się za Aeonium drzewiastym , ale jak na razie - bez efektu

- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję za wizytę. Tak trochę roślinek przybyło, ale gdzie mi tam do CiebieEwelina pisze:Zarzałam sobie do Ciebie , by sprawdzić , co nowego ? Widzę ,że roślinek znowu przybyło![]()
Rozglądałam się za Aeonium drzewiastym , ale jak na razie - bez efektuNiebawem jadę do Niemiec i mam nadzieję ,że może tam je znajdę ( bo wyjazd służbowy , ale centrum ogrodniczego sobie nie odpuszczę!)A jak się ma Twoje Aeonium - żyje?

Mam nadzieję, że kupisz sobie tam tego kwiatka, ten mój też był przywieziony z Niemiec.
Na razie nie chce rosnąć, ale będę cierpliwa. Jak zmarnieje, będę szukać nowego.