Piotr-Sz cieszę się z Twoich odwiedzin ,dziękuję za ciepłe słowa.
Mój mąż będąc ostatnio u syna na zebraniu to chyba był z niego bardzo dumny jak go pani chwaliła i jego brata bo też go wcześniej uczyła jacy są grzeczni i koleżeńscy chodź się do tego nie przyznał
Justynko, chciałam zobaczyć jak się ma Twój ogród jesienią, który jest co raz piękniejszy, super, a przy okazji poznałam całą Twoją rodzinę. Masz piękne dzieci, na pewno jesteś z nich dumna.
Przypędziłam do ciebie z rewizytą. Pięknie u ciebie ,a kociaki słodkie,ach ja ja bym się do nich przytuliła.Niestety u mnie wałęsające się psy sąsiadów,złapały mi już dwa. Gromadka dzieciaczków całkiem spora. Będe do ciebie zaglądać
Zwkwiat dziękuję za odwiedzinki i miła słowa ,nawet nie wiesz jaka jestem z nich dumna córa wczoraj przyniosła pierwszą 5 z angielskiego,syn norma same 5 i 4 oraz plusy za aktywność średnia w 3 gimnazjum 5,03,a pozostała 2 też radzi sobie super fajnie jest mieć taką gromadkę są radośći i smutki ,ale jest ok.
mmarta1982 cieszę się że mnie odwiedziłaś ,szkoda że ci psy koty dorwały,moje są milusie ale czasem rozrabiają.
Mario jakoś muszę sobie radzić i cieszę się że mnie odwiedziłaś.
Ulakonie dziękuję za odwiedziny ja moją posypałam nawozem na wiosnę kupionym w Biedronce i ładnie rosła cały sezon i był jeszcze do iglaków i też się pisał ,pozdrawiam wszystkich spacerujących