Przepraszam ,że nie odpowiadam ale ciągle nie mam połączenia .Tak bardzo bym chciała mieć ciągłe połączenie ale niestety
nić nie można zrobić. agrazka pytasz o jodłę srebrną, to jest jodła kolumnowa ale nazwy nie pamiętam mam trzy sztuki dziękuję za odwiedziny Jagusia Jagusiu dziękuję za odwiedziny jak już wcześniej pisałam mam kłopoty z połączeniem.zrobiłam dużo zdjęć ale niestety mam kłopoty z ich wysłaniem.Pytasz o ścieżkę w warzywniaku to jest włóknina ogrodnicza.Jagusiu dziękuję za odwiedziny postaram się odwiedzić twój ogród
Przyszłam, ale widzę że zdjęć nowych jeszcze nie ma...
To zapytam Cię: wytłumacz proszę mnie, tak prosto, jak chłop krowie na pastwisku, krok po kroku jak tę włókninę rozłożyliście ? Chodzi mi to te brzegi... ona na taką sztywną wygląda. Jak rozwiązaliście problem podwijania się brzegów?
Witam po długiej przerwie
Bardzo się stęskniłam za wami, cieszę się,że nie zapomniałyście o mnie. KALMIA dziękuję za odwiedziny przyjdę z rewizytą agatka123 Agnieszko już cię odwiedziłam stasia-ogrod Stasiu dziękuję Jagusiu chciałam ci podziękować słoneczko za piwonię koperkową którą otrzymałam od pana Romana.Pytałaś mnie o włókninę przy warzywach położona jest na wyrównanej ścieżce a boki co 3 -4 metry są przypięte do ziemi szpilkami.
Witaj Haniu. Obejrzałam Twój ogród z zapartym tchem. Przecudnie! Każda część ogrodu pięknie zagospodarowana, przemyślana, a warzywniak...chyba dosyć duży. Pewnie jesienią po zbiorach cała rodzina ma co zajadać. Pozdrawiam.
...Haniu Haniu jak to dobrze ze jesteś zaglądałam do Ciebie nie wpisując się ale po wizycie Twojej
w moim wątku melduję się ...powojniki i płot cudo...
....czekamy na więcej zdjęć...