Misiu zobaczymy się w niedzielę???

ja też lubię ten widok kopalnianych świateł i mogę to podziwiać z okna w kuchni....a ogródek raczej zasypia niż się rozrasta

dziękuję za milutkie odwiedzinki w wątku, twoje komplementy są zawsze takie szczere
Tajeczko no to moze i ja w przyszłym roku się doczekam...a tego mrozu to nie zazdraszczam ci ....ale okolicę masz śliczną i spokojną więc można przymrużyć oko na niedogodności "bagienne" a wydawało by się że w tak ładnie osłoniętym miejscu jest zacisznie..zobacz jakie to moze być mylne...pozdrów mamę i M ..no i jak będziesz miała chęć i czas to przyjedż na kawkę, obiecałaś mnie kiedyś odwiedzić.... może jak by ci się udało to kawalunio trawki red baron???

pasowała by mi do nowego kącika podobało mi się też takie pstrokate pnącze co tak ślicznie obrosło ci pieniek ..ale nie mam pojęcia jak się nazywało

a może tobie coś wpadło do oka z moich zdjęć?
Jagusiu ale za pare miesięcy bezie znowu wiosna

Jagusiu przecierz ty nie umiesz marudzić..
Ulcia ty już tu wpadaj jak na swoją działeczkę...wiesz przecież
Tadziu 
za tą
taka młoda
to miłe słowa z ust mężczyzny

za gratulację dziękuję ale zobaczymy czy mnie nie pogonią za jakiś czas

wiesz zaczełam od razu się rządzić i wprowadzać zmiany a Ulcia skomentowała moje poczynania "aleś się wpakowała

" ....ja wiem że to jesień ale tak pomydlić jej oczy to moze jeszcze się pozłoci troszkę a nie tak bezczelnie gradem nas traktuje
Marto witaj bardzo się cieszę bo mi podpowiesz i kiedyś moze obie po kamienie się wybierzemy z koszykami

reszte na pw witaj w moich progach