Ogród amatorki
Re: Ogród amatorki
wpadłam w odwiedziny,bardzo mi się podoba u ciebie.
W mojej rodzinie było kilku wojskowych:)mój pradziadek i chyba babci brat o ile dobrze pamiętam,uczyli nas o nim na historii.
pozdrawiam:)
W mojej rodzinie było kilku wojskowych:)mój pradziadek i chyba babci brat o ile dobrze pamiętam,uczyli nas o nim na historii.
pozdrawiam:)
Justynko, jak możesz pisać, ze Twoje zdjęcia z wyprawy nie mają tego czegoś w sobie
Są świetne, chce się na nie patrzeć ja osobiście jestem pod wrażeniem, brawo! szkoda tylko, że w większym formacie nie dajesz na forum.
Wyczytała, że masz Pentaxa a polecasz Nikona D3000, wiesz ja mam D 5000 i takich zdjęć świetnych nie potrawie robić jak Ty
Ale co prawda to prawda, że nie aparat robi zdjęcia tylko fotografujący. Zdradź mi proszę w jakich trybach robisz swoje zdjęcia bo nie sądzę, że w Auto.

Wyczytała, że masz Pentaxa a polecasz Nikona D3000, wiesz ja mam D 5000 i takich zdjęć świetnych nie potrawie robić jak Ty

Ale co prawda to prawda, że nie aparat robi zdjęcia tylko fotografujący. Zdradź mi proszę w jakich trybach robisz swoje zdjęcia bo nie sądzę, że w Auto.
- amatorka015
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miło mi że tak mówisz 
A czemu dodaje taki rozmiar zdj? Sama nie wiem po prostu juz z przyzwyczajenia zmniejszam w paincie na okreslony format :P
Mój brat ma nikona i od niego pożyczałam i robiłam zdj ale od roku mam już swój (Pentaxa) i nim właśnie robie.I gdy by nie to ze jest na baterie a nie akumulatorek to jest naprawde dobrym aparatem...Od dłuższego czasu robiłam tylko na automatycznym trybie a teraz je zmieniam w zależności od fotografowanego obiektu..I to by było na tyle, ojć rozpisałam sie za dużo

A czemu dodaje taki rozmiar zdj? Sama nie wiem po prostu juz z przyzwyczajenia zmniejszam w paincie na okreslony format :P
Mój brat ma nikona i od niego pożyczałam i robiłam zdj ale od roku mam już swój (Pentaxa) i nim właśnie robie.I gdy by nie to ze jest na baterie a nie akumulatorek to jest naprawde dobrym aparatem...Od dłuższego czasu robiłam tylko na automatycznym trybie a teraz je zmieniam w zależności od fotografowanego obiektu..I to by było na tyle, ojć rozpisałam sie za dużo

- amatorka015
Cześć, dzisiaj był pierwszy przymrozek i nie ostatni wiec mozna robić zdjecia :P
Za późno wyszłam na dwór (bo ogladałam mój ulubiony program ogrodniczy) i nie widać zabardzo tego przymrozku jutro kolejny wypad do lasu wiec może nadrobie :P\

I żeby nie było ze odbiegam od tematu typowo ogrodowego to dodaje 2 dzisiejsze fotki z ogródka

Za późno wyszłam na dwór (bo ogladałam mój ulubiony program ogrodniczy) i nie widać zabardzo tego przymrozku jutro kolejny wypad do lasu wiec może nadrobie :P\

I żeby nie było ze odbiegam od tematu typowo ogrodowego to dodaje 2 dzisiejsze fotki z ogródka

Piękne
To pierwsze, świetne. To gwiazda czy słońce
,aż się prosi o pokazanie w większym rozmiarze 

To pierwsze, świetne. To gwiazda czy słońce

- amatorka015
PARYSKA Tak to słońce, choć wyglad ma inny
Chciałam dodać większy rozmiar i coś nie mogę

Chciałam dodać większy rozmiar i coś nie mogę

oj chyba źle się wyraziłam, chodzi mi o to aby zdjęcie było większe a to jest takie samo co powyżej
takie jak np. u mnie 
w jakim programie zmniejszasz zdjęcia i przez jaki program je dodajesz na forum?

w jakim programie zmniejszasz zdjęcia i przez jaki program je dodajesz na forum?
- aagaaz
- 1000p
- Od: 7 maja 2011, o 10:58
Extra to pierwsze zdjęcie...Super ujęcie..
- amatorka015
- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ładny wrzos pokazałaś ,ciekawy kolor . róża też elegancko się prezentuje .
- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Sliczne te Twoje zdjecia, ostatnio brakuje mi czasu, aby wyciagnac aparat i ruszyc sie z nim gdzies.
- amatorka015
REMI dziękuję
ja chwytam sie każdej wolnej chwili by móc wziąć aparat i ruszyc w plener..
Jeszcze zostaje weekend żeby gdzieś wyjść na zdjecia
-------------------------------------------------------------------------------
Miałam dzisiaj pracowite popołudnie, musiałam pozabezpieczać rododenrony i wrzosy przed tym nieszczęsnym przymrozkiem..
Nakryłam je gałązkami świerkowymi, i myśle że choć troche odsłoni moje roslinki przed wiatrem i mrozem
a i jeszcze chciałam sie pochwalić moim nowym domownikiem, kupiłam sobie fiołka alpejskiego..
Stał tak sam na półce, więc przygarnełam biedaka

Jeszcze zostaje weekend żeby gdzieś wyjść na zdjecia

-------------------------------------------------------------------------------
Miałam dzisiaj pracowite popołudnie, musiałam pozabezpieczać rododenrony i wrzosy przed tym nieszczęsnym przymrozkiem..
Nakryłam je gałązkami świerkowymi, i myśle że choć troche odsłoni moje roslinki przed wiatrem i mrozem

a i jeszcze chciałam sie pochwalić moim nowym domownikiem, kupiłam sobie fiołka alpejskiego..
Stał tak sam na półce, więc przygarnełam biedaka

- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Widziałem ostatnio w Biedronce były takie ładne fiołki alpejskie i chyba niedbrogo, bodajze 7 pln. To ten?
- amatorka015
Tak tak kupiłam go w biedronce i był za 6,99 :P
- amatorka015
Mam u mnie małą budowe, wiec materiału takiego jak glina mam pod dostatkiem..Wiec lepiłam dzisiaj garnki :P
na razie się suszą na dworze a później ?...( nie mam pojecia co z tym zrobić ) do pieca ?
Zdj. jutro dodam jeśli do jutra dotrwają i sie nie rozwała

-------------------------------------------------------------------------------------
To może chcecie fotki z dzisiejszego zachodu ??
dzisiaj był jakiś taki wyjątkowy, te kolorki to to co ja lubie :P

A JUTRO POSTARAM SIE WKONCU DODAC FOTECZKI Z OGRÓDKA
na razie się suszą na dworze a później ?...( nie mam pojecia co z tym zrobić ) do pieca ?
Zdj. jutro dodam jeśli do jutra dotrwają i sie nie rozwała

-------------------------------------------------------------------------------------
To może chcecie fotki z dzisiejszego zachodu ??
dzisiaj był jakiś taki wyjątkowy, te kolorki to to co ja lubie :P

A JUTRO POSTARAM SIE WKONCU DODAC FOTECZKI Z OGRÓDKA