Mój mały zielony raj

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój mały zielony raj

Post »

Lidziu fotorelacja będzie jak najbardziej :D
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Magda to tego mamy też weźmiesz !!

Krysiu oj faktycznie jej mina będzie nie zapomniana !!!

Aga cudownie ! Będzie lepsze wejście !!
Dziewczyny jak Aga to przeczyta jak nic nas ZAMORDUJE !!
Aguś wzajemnie !

Kasieńko już się cieszę !! Fajnie że jesteś
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Xk-k
---

Post »

Lidziu ;:196
Adam12222
1000p
1000p
Od: 30 maja 2011, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

:wit Lideczko ;:196
Gdzie są jakieś foteczki com Kobietko???
Dopiero po 10 str znalazłem pięknego stefanotisa i antyrium :heja :heja
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
nuta23
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2010, o 13:53

Post »

Lidziu chyba przestanę zaglądać do Ciebie bo za każdym razem brzuch ze śmiechu mnie boli. :lol: :lol:
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
Magic83
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2011, o 14:34

Post »

Reniu, śmiech to zdrowie-będziesz zdrowsza :;230
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

No TAK! 2 dni nie było i od razu obgadują :;230 a ja pół dnia zachodzę w głowę co tak uszy pioką....
kociara pisze:Nam tutaj , na południu , Agnieszka już naobiecywała , że jak będzie na urlopie ........ no i nici

nie obiecywała nie obiecywała ;:78 Agnieszka takich ostrych sów nie używa :uszy na południu nie była poza tym... ale będzie - w samym samiuteńkim Krakowie (bo ma tam świeżo przeprowadzonych znajomych) i powiedziała już nawet dla M, że odwiedzi, żeby wiedział ile czasu rezerwować na taki wyjazd ;:224 ale kiedy to będzie, nie wiadomo, bo długich weekendów jakoś nie widać ;:223
kociara pisze:Musimy się skrzyknąć przed zimą , bo jak śniegiem sypnie to do Agnieszki do wiosny się nie dostaniemy.
Ciekawe jaką zrobiłaby minę

dziewczynki, u mnie zima za rogiem - to kiedy wbijacie? ten weekend? ojej, nie mogę - jadę na 40 rocznicę teściów (raczej zbyt poważna sprawa, nie zrozumieją jak mnie nie będzie hehe), ale za tydzień...
Lidka lmw pisze: Krysiu to Aga po nas saniami wyjedzie !! Oj nie miała by szczęśliwej miny !! Tylu gości by jej się na chatę zwaliło każdy kawę by wołał i ciacho .... Albo pogoni nas już z dworca co byśmy kłopotu nie sprawili !!!

JESSS !! z kawą dam radę - mam ekspres co sam robi ;:224 tylko kubki podstawiać :tan ciacho się zakupi, bo ja ciachów piec nie umieję ;:224 i NA PEWNO NIE POGONI ;:78 jeszcze będzie ;:50 że ktoś zechciał na daleki wschód przyjechać...
kociara pisze:A ja jeszcze musiałabym wziąć ze sobą kociarnię w ilości sztuk pięć - dopiero miałaby w chałupce bal .

dla mnie kociaki ;:167 ale mój M może nie być zadowolony... nawet z jednego :;230 ale co tam - wyeksmituję go ;:224 tymczasowo...

No... moja mina z tą ekipą ZOO byłaby zapewne... BEZCENNA ;:154

rapunzel pisze:Lidko, nawet na małym balkonie można zrobić coś fajnego, a wierz mi balkonowe kwitnienia są bezproblemowe i człowiek nie musi chodzić na palcach jak kolo domowej kwitnącej arystokracji. Wystarczy substrat torfowy, bo najtańszy, trochę sadzonek i butelka nawozu i masz balkon jak z bajki

a co Ty nie powiesz ;:14 ja jakaś nieudolna chyba jestem ...
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

mniodkowa, no jak ty jesteś nieudolna, to ja nie powinnam wcale brać się za kwiaty. A tak na marginesie, na jaką stronę masz balkon?
Xk-k
---

Post »

Lidziu gdzie jesteś?
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Jagoda - mój balkon na południe - ;:3 od ok 10 do 17 :tan zawsze o takim marzyłam, ale coś hodowanie kwiatów mi nie wychodzi, próby wysiewania 2 lata skończyły się porażką... chciałam na ryneczku gotowe kupić, ale M nie pozwolił ;:14 za rok coś muszę wykombinować ;:108
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Znając Twoją pomysłowość , Agnieszko, balkon w nadchodzącym roku będzie najpiękniejszy ;:108
Cieszę się , że nas oczekujesz (oczywiście jeśli będziemy,to z całą czeredą ) :;230 ;:108
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

podobno poprzednia właścicielka tego mieszkania wygrała nawet konkurs prezydenta miasta na najpiękniejszy balkon... :shock: a to trochę dziwne, bo kolor jego okropny, ale niech no tylko docieplą kuchnię (a już to robią) to z pierwszymi oznakami wiosny balkon zostanie przemalowany ;:122 choć kwiaty i najbrzydsze miejsce upiększają ;:108
Możecie do mnie i całą czeradą ;:108 mam 3 pokoje, ogromny przedpokój, kilka łóżek i materace :tan a z racji mego zawodu to jak będzie Was "za dużo" to znajdzie się szybko "lokum" dla reszty ;:224
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 16:49
Kontakt:

Post »

:wit Lidko znowu kilka stron do poczytania było, żeby orientować się :;230 . A gdzie fotki :idea:
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Kasieńko A wy tak same beze mnie o nasionkach !?

Adamie będą fotki bo poprzestawiałam co by trochę miejsca się znalazło !! Bo coś gęsto mi się zrobiło oj gęsto !

Renatko a tylko spróbuj !! to ja Cię ;:89 zawołam ! A tak na marginesie Renatko toż to tylko przyjemność przy kawie można ciacho zjeść i śmiać się do woli a na dodatek kalorie spalić więc ja nie wiem ....

Magda całkowicie się z Tobą zgadzam !! Toż to medal powinni mi dać za uzdrawianie :;230

Aga a gdzie zniknęłaś na dwa dni co ? Tak sobie poszłaś i już ! A tak nie można później nam Ciebie brak !!! I wcale nie obgadujemy my tylko tak z dobrego serca UZMYSŁAWIAMY CI CO CIĘ CZEKA !! Widzisz jakie jesteśmy kochane ? :;230 :;230

Jagoda no tak Ty znowu będziesz rady dawała a my biedne będziemy ;:152 od chciejstw !! JA nie wiem to już normalnie znęcanie :;230 :;230

Krysiu masz całkowitą rację tylko co ona biedna z tą czeredą zrobi !! Nie da nas się jak doniczek na parapecie upchnąć ! Jak nic kawał podłogi zajmiemy :;230 :;230

Aguś a ta reszta to tak ten tego gdzie wyląduje że tak zapytam ??? Bo to wiesz nie wiem jak reszta ale ja to wiekowa i wiesz chłodek szkodzi ROMANTYZMU dostanę :;230 :;230

Aloesik no jak nic musisz jeszcze kapkę poczekać !! Za to jak będą to sporo bo u mnie gęsto oj za gęsto !! :;230
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 16:49
Kontakt:

Post »

To trzymam za słowo :;230 , sporo fotek bedzie ... ;:7
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”