Bonuś wyobraź sobie, że listki od Ciebie już zaczynają puszczać korzonki
Twoje roślinki już podglądałam wcześniej. Nie napiszę nic odkrywczego - wiele zachwyca. A paprotki - toż to paprociska :P Poza tym pięknie Ci kwitnie anturium. I do tego wszystkiego śliczny psinek. A raczej psinka
agaxkub Mnie paprotki też nie lubią ale jedną dałam jakiś czas do kryształowej ziemi na początku
stała nic znią sie nie działo pewnie zastanawiała się czy jej się to podoba:) aż wkońcu zauważyłam że zaczeła rosnąc wiec chyba dobrze się w niej czuje
Każdy nowy dzień jest kwiatem ,który zakwita w naszych rekach
No muszę tez pochwalić , masz piękne kwiaty doniczkowe, są bardzo zadbane, masz do tego rękę .Nie wiem dlaczego, ale ja kocham paprocie a one mnie chyba nie za bardzo..
kasienka30 pisze:agaxkub Mnie paprotki też nie lubią ale jedną dałam jakiś czas do kryształowej ziemi na początku
stała nic znią się nie działo pewnie zastanawiała się czy jej się to podoba:) aż wkońcu zauważyłam że zaczeła rosnąc wiec chyba dobrze się w niej czuje
Najczęściej można spotkac to w kwiaciarniach przynajmniej tutaj choc w ogrodniczych moim zdaniem też powinno to byc ale jest rzadkościa.Nie wszytko lubi rosnąc w kryształowej ziemi np. jak widać paprotce się to podoba, później babmus wiecie jaki:) no i podobno bluszcz ale tego nie sprawdzałam. Za to świetnie się ukożeniają roślinki. i udało mi się dwa razy z nasionami że wykiełkowały:)
Każdy nowy dzień jest kwiatem ,który zakwita w naszych rekach
Basia ma rację,ostatnio mam tyle pracy w ogrodzie,że wieczorem nie mam na nic siły...
zaglądam na forum,ale głównie w wątki ogrodowe,w doniczkowce rzadziej,czytam sporo postów ale niewiele piszę,
Skoro zapraszasz do ogrodu to tam pozaglądam - domowe roślinki masz piękne. Brak typowych "parapeciarzy" - fiołków afrykańskich, ale ten brak łatwo uzupełnić
Niestety watku ogrodowego nie mam załozonego,chyba ostatnio z braku czasu,spaceruję po wszystkich ogródkach,ale w końcu muszę się zmobilizować i pokazać zaczątek mojego....
fiołków na razie jeszcze nie mam ,ale pracuję nad tym...