... ale powiedział że dostanę później bo nie mógł nic znaleźć w kwiaciarniach, tylko ciekawe kiedy to będzie??? Poza tym on ba bardzo krótką pamięć...
Rośliny doniczkowe - effa
A ja czekoladki i wino, ale na roślinkach to ja sobie odbijam bez okazjieffa pisze:No i dostałam na dzień kobiet moje ulubione.... czekoladkia ja ciągle żyłam w przekonaniu że jakąś roślinkę dostanę...
... ale powiedział że dostanę później bo nie mógł nic znaleźć w kwiaciarniach, tylko ciekawe kiedy to będzie??? Poza tym on ba bardzo krótką pamięć...![]()
- effa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ja niestety nie zawsze sobie mogę odbić bez okazji, bo jak zwykle słyszę tekst: "po co ci to?"
a z tymi orzechami to może spróbuję
Przy okazji pochwalę się Wam czymś z innej dziedziny, zobaczcie, co dziś upiekłam pierwszy raz
Jeszcze nie jadłam, najpierw wypróbuję na M jak wróci dziś z drugiej zmiany (okropna jestem), a ja dopiero jutro na śniadanie skosztuję

a z tymi orzechami to może spróbuję
Przy okazji pochwalę się Wam czymś z innej dziedziny, zobaczcie, co dziś upiekłam pierwszy raz

Albo piec, albo zrobić raz zakaleceffa pisze:o z miodem tez musi być pyszniutki![]()
M przeżyłwięc dziś spróbowałam
powiem Wam że naprawdę jest pyszniutki, więc jutro podzielę się z przepisem. Najgorsze jest to, że wczoraj powiedział: "no to możesz piec taki raz na tydzień"
i co ja takiego narobiłam?!?!?