Aga, Polka zachwyca mnie nieustająco
Ja tez lubię oglądac w ogrodach zdjęcia całych rabat, miło, że moje sie podobają
Żelaźniaka mam od Izy, więc na razie dziękuję. Jest tyle fajnych roslin, że człowiekowi sie ciężko zdecydować, Myślę intensywnie
Dzięki za ostrzeżenie
Eluś, JG i mnie bardzo zaskoczył, choć akurat w jedo wypadku ta wielkość mi nie przeszkadza. Zobaczymy co zostanie z tych pędów wiosną.
Plany na nową rabatę są takie: rabata owalna, wydłużona. Po obwodzie na połówce od muru i szklarni:
Graham Thomas,
Crown Princess Margareta
Summer Song
Tea Clipper
Sophia R.
Pilgrim
od strony ogrodu, w środku rabaty
Chippendale i Rokoko
zastanawiam się nad umieszczeniem jakiejś czerwieni, mam do wyboru Red Lonardo da Vinci, Astrid GvH. i Munstead Wood, ale nie jestem jeszcze do końca zdecydowana. Może cos poradzicie?
No i oczywiście uzupełnienie bylinami. Chyba znow będzie za ciasno
Ewunia mam nadzieje, że będzie fajnie wyglądać. Na tej rabacie róze w odcieniach od bieli przez róże do folietu Heidi Klum.
Jutro znów praca w ogrodzie. Musze skończyc do piątku, bo w przyszly weekend musze się zająć malowaniem w pokoju chłopców.
Gosia, no własnie. Ja też w tym roku miałam takie sprinterki, które zaburzyły mi wygląd rabat. Ale z tym chyba trzeba sie pogodzić.
A na dobranoc ciągle piękne hortensje