A jak bym tak oko szklane jeszcze miałaandriu53 pisze:Oj matko i córko toż to musiał być widok .![]()
![]()
![]()
![]()
Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bogusia177

- alana

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Bogusiu, myślałam, że z krzesła spadnę ze śmiechu, Ty to potrafisz nas rozbawiać
To ten miedzian więcej Cię kosztował niż wcześniej wspominałaś
. A jak tam kolano? Już rana się zagoiła?
To na osłodę trochę miodku od Kuby
To ten miedzian więcej Cię kosztował niż wcześniej wspominałaś
To na osłodę trochę miodku od Kuby

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- bogusia177

Kolano już się goi ---to Wam jeszcze coś powiem ,byle mnie Adminek nie zgani --otóż miałam w torebce moje 4 trzonowe -górne ,poszłam z nimi do poprawki ,po powrocie do domu ,moja 10 mies wnuczka pogrzebała w torebce znalazła owe nieszczęsne trzonowe ,wyrzuciła na podłogę ,starsza wnuczka to widząc wrzeszczy ---babcia patrz--twoja czaszka leży na dywanie

Jak to fajnie ,wejść o 1.30 na forum i tak się uśmiać ,że się spać odechciewa!Mimo "powagi"całego zajścia - ubawiłam się setnie!Zwłaszcza ostatnim zdaniem!!!!
A już na poważnie Bogusiu -zakupy cudowne,ale najpiękniejsze jest liriope!
Poluję na nie już od tamtego sezonu i chyba tylko net zostaje,bo u mnie w sklepach go (jej) nie ma.Jle kosztował,Bogusiu???
A już na poważnie Bogusiu -zakupy cudowne,ale najpiękniejsze jest liriope!
Poluję na nie już od tamtego sezonu i chyba tylko net zostaje,bo u mnie w sklepach go (jej) nie ma.Jle kosztował,Bogusiu???
Pozdrawiam,Małgorzata
- bogusia177

- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czytam i co jeden post, to chyba zdrowsza jestem
Bogusiu, mam nadzieję, ze kolanko się ładnie goi i nie sprawi Ci problemu przy pracy w ogródku. No i że "czaszka" nie ucierpiała
Cuda nakupiłaś! Pozostaje nam teraz czekać, aż to wszystko urośnie, a Ty zrobisz zdjęcia i pokażesz nam te piękności w swoim ogrodzie
Cuda nakupiłaś! Pozostaje nam teraz czekać, aż to wszystko urośnie, a Ty zrobisz zdjęcia i pokażesz nam te piękności w swoim ogrodzie
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
To tyn miedzian nie dość, że był taki drogi to jeszcze trza było dać okup z kolana, rajtuzów i gymby. Dobrze że tych zymbów nie zbiyrałaś po chodniku, bo Ci jich móg kiery porachować. To by dopiyro była heca. Twój by Ci pedzioł, że ón baby bez zymbów ni mo i jeszcze by Cie nie poznoł - chrómo, bez zymbów i łoka
Na drugi roz jak pójdziesz po miedzian to dziyrż sie dziołcha jakigosi dyszla a nie przepadniesz. :P :P :P
Na drugi roz jak pójdziesz po miedzian to dziyrż sie dziołcha jakigosi dyszla a nie przepadniesz. :P :P :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- reniazt

- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
Bogusia - z całą powagą dla tej sytuacji, co ci się zdarzyła na chodniku, ale ty opowiadając nam to potrafisz rozbawić do łez. A ta sytuacja z wnuczkami to zdecydowanie lepsza od najlepszego kabaretu.
Ja nie mogę - siedzę przy kompie i wszyscy w domu na mnie patrzą, jak się do monitora śmieje.
Nie da się inaczej.

Ja nie mogę - siedzę przy kompie i wszyscy w domu na mnie patrzą, jak się do monitora śmieje.
Nie da się inaczej.

- bogusia177