Och
Majuś 
, coś ten Twój komputerek z Tobą pogrywa, prawda? Wcinać to możemy my, a nie nas ...

.
Ten mój piesio jest naprawdę słodki. Będzie nieduży i to mnie cieszy. Z całej naszej czwórki najbardziej przylgnął właśnie do mnie

. Dziewczyny go za bardzo męczą, a M, jak to facet, udaje groźnego pana i władcę ...

. Obecnie jestem z małymi przerwami praktycznie cały dzień w domu, a on towarzyszy mi w każdej czynności ...

. Poznaje każdy kąt naszego domu i ogródka, łącznie z kompostem, niestety ... :x . No i włazi w nocy na kołdrę, a ja nie mam sumienia zepchnąć go z łóżka ...

. Czy to normalne ...

?
Ewuniu, dobra, nie trap się tą fotką. Znajdzie się to dobrze, nie znajdzie, to zrobimy nową na wiosnę i już

. Ciekawa jestem tego Lasursterna? Nie słyszałam o takim clemku? Ciekawostka ...

. Multi Blue kupowałam, a rozkwitł The President

. Też ładny. Nic to, będę jeszcze polować na tego pierwszego

. Mój Elmshornek też ma jeszcze sporo pąków, tak jak cynobrowa nn, A.Darby i Schloss E. .
Tiaaa ...pogoda małociekawa ...

. Ale mój tata pocieszył mnie dziś, bo powiedział, że jak pada deszcz, to nie będzie przymrozków. Nadejdą, jeśli w ciągu dnia będzie słonecznie i sucho. To podobno taka stała zależność.
Z kwitnących różyczek i michałków udało mi się zrobić taki bukiecik
Otrzymała go Pani Doktor Zofia

, którą pożegnali dzisiaj bliscy, przyjaciele i pacjenci ...