Kwiaty Patrycji
Re: Kwiaty Patrycji
O Patrycjo masz złotko w takim razie gratuluje 

- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Patrycjo gratuluję złotka 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Patrycjo ja również gratuluję Ci złotka. 

A Ja również dzięuję za gratulacje:)
Mój dzisiejszy zakup. 2 doniczki takie jak lubię z tworzyw naturalnych. Najpierw je kupiłam, bo cena mi po przecenie odpowiadała, przyjechałam do domu i zastanawiam się po co mi 2 takie wielkie osłonki. Przecież nie mam co do nich włożyć:D
I wykombinowałam, że jak już w nich coś zamieszka to będzie taki oto kwietniczek:

Życzę Wam dziś słońca. U mnie przed chwilką dosłownie 5 minut temu świeciło słonko jak zygusiowi robiłam zdjęcia, a teraz grad z deszczem pada

Mój dzisiejszy zakup. 2 doniczki takie jak lubię z tworzyw naturalnych. Najpierw je kupiłam, bo cena mi po przecenie odpowiadała, przyjechałam do domu i zastanawiam się po co mi 2 takie wielkie osłonki. Przecież nie mam co do nich włożyć:D
I wykombinowałam, że jak już w nich coś zamieszka to będzie taki oto kwietniczek:

Życzę Wam dziś słońca. U mnie przed chwilką dosłownie 5 minut temu świeciło słonko jak zygusiowi robiłam zdjęcia, a teraz grad z deszczem pada

- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Fajne te osłonki
A mieszkańcy zawsze sie znajdą, jak się trochę pokombinuje.
Storczyk pięknie wygląda w słoneczku. U mnie dzisiaj też taka dziwna pogoda, raz pada, raz się chmurzy
a raz
wychyla się zza chmur (o właśnie teraz świeci
). Ale ogólnie trochę zimno sie zrobiło. 

Storczyk pięknie wygląda w słoneczku. U mnie dzisiaj też taka dziwna pogoda, raz pada, raz się chmurzy
a raz

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Śliczny storuczus bardzo ciekawe osłonki na pewno coś w nich zamieszka u mnie dziś na przemian deszcz i słońce
nusia Dziękuję
Kasik tak myślę co dużego wsadzić do tych osłonek, ale chyba po pare kwiatków tam umieszcze po malowanku mieszkanka;

Kasik tak myślę co dużego wsadzić do tych osłonek, ale chyba po pare kwiatków tam umieszcze po malowanku mieszkanka;
Super koszyki kupiłaś, bardzo podobają mi się takie osłonki
.
Słodziutki jest storczyk w ciapki. W pracy mamy 2 tej odmiany, jednak bardzo szybko przekwitły, chyba miały za dużo słoneczka, ale mówić do naszej szefowej...

Słodziutki jest storczyk w ciapki. W pracy mamy 2 tej odmiany, jednak bardzo szybko przekwitły, chyba miały za dużo słoneczka, ale mówić do naszej szefowej...
No proszę malujesz mieszkanie 

- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Gratuluję złotka, osłonki bardzo ładne i pomysłowo to wykombinowałaś, chociaz wydaje mi się że szybko obie osłonki będą miały mieszkańców
.
U mnie też leciał dzisiaj grad, i to dosyć duży, co za pogoda

U mnie też leciał dzisiaj grad, i to dosyć duży, co za pogoda

- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Pogodę mamy fatalną ale przecież jesień - już będzie tak teraz coraz częściej .
A o lokatorów do doniczek nie martwiłabym się ,
jak pisze Agnieszka , na forum jest bardzo o nich łatwo , nawet za łatwo .

jak pisze Agnieszka , na forum jest bardzo o nich łatwo , nawet za łatwo .

Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Claudia
.
Ewelina BDziękuję
.
Kasik A mam wyjście jak mi sąsiad prawie całe zalał.Oprócz kuchni. Teraz musi przychodzic gipsować i malować wyjścia nie ma:D.
nyskadu Chyba zrobię tam wyższą podstawkę w donicy i ustawie je jako kwietnik i jakieś na razie mniejsze roślinki tam zamieszkają po malowanku:).
kociara No i byłyby nici z postanowienia, że na razie zero zakupów kwiatkowych... do następnej wizyty w sklepie:D:D
.

Ewelina BDziękuję

Kasik A mam wyjście jak mi sąsiad prawie całe zalał.Oprócz kuchni. Teraz musi przychodzic gipsować i malować wyjścia nie ma:D.
nyskadu Chyba zrobię tam wyższą podstawkę w donicy i ustawie je jako kwietnik i jakieś na razie mniejsze roślinki tam zamieszkają po malowanku:).
kociara No i byłyby nici z postanowienia, że na razie zero zakupów kwiatkowych... do następnej wizyty w sklepie:D:D

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo ładne te osłonki i w przystępnej cenie...tylko brać.
. Zawsze do czegoś się przyda..i przydało, na kwietniczek.
. Kwiatki także się znajdą.
. Koniecznie pokaż kwietniczek po malowaniu, jak się prezentuje na tle ścian.