Justynko, dawno mnie nie było u Ciebie w ogrodzie, umykają godziny. Piękny Twój ogród a kociaczki kochane. My mamy 8-letnią kotkę i nazywamy ją "Muszka", a to dlatego, że łapie muchy w locie. Jak jest jakaś w domu to nie spocznie póki jej nie złapie.
Ach! pełnik cudowny, dawno tak pięknego nie widziałam.
Jeszcze są mali więc chodzą z mamusią ale nie długo będą mieli swoje sprawy i kolegów , mamusia tylko do pilnowania aby odrobili lekcje i od sponsorowania ,, Już to przechodziłam , tera córki mają to ze swymi dziećmi .. Skończyła się taka słoneczna pogoda .
maniusika ma rację Justynko jeszcze nie wyrośli i uwielbiają wycieczki z Tobą ,a za jakiś czas znikną i pojawią się przy tobie gdy kasy im zbraknie tak że ciesz się tą chwilą spędzoną z nimi ,bo czas szybko leci,pozdrawiam serdecznie
PS.fajnie by się prezentował ten ślimak w ogrodzie
na koniec się pochwalę córka z młodszymi synami upiekła kruche ciasteczka ,przepis ma ze szkoły,a ja wczoraj nabyłam 100 sztuk tulipanów różne mają być kwiaty okaże się na wiosnę ,pozdrawiam wszystkich odwiedzających
Justynko, ja też już wiem jak to jest gdy piętnastolatka mówi mi, że dzisiaj nie ma dla mnie czasu. I innym razem pojedzie ze mną na wieś. Ciesz się, że jeszcze chcą razem chodzić z Tobą na wycieczki i chętnie pomagają w pracach ogrodowych. A ślimak pięknie prezentował by się u mnie w ogrodzie. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i cała Twoją rodzinkę.
marzena06 jestem teraz masa pracy w ogrodzie sadziłam tulipany,kupiłam róże teraz jeszcze czekam na malinki ,które uwielbiają moje dzieciaczki,a co tam u Ciebie słychać?
a taki sobie zrobiłam kącik koło ławeczki ,mąż marudził że wszędzie trawę wykopuję i sadzę kwiatki ale co tam w końcu ja to plewię nie on
Hej. ale masz facetów w domu. Nie zginiesz z nimi To fajnie od czasu do czasu zobaczyć zdjęcia forumowiczów i ich rodzin. Ludzie stają się bardziej "namacalni" .A ogród coraz piękniejszy. Pozdrawiam