Heniu a mnie się wydawało, że Twoją wielką miłością są kaktusy i inne sucholubki które zresztą z wielką radością oglądam u Ciebie. Lidio Mam nadzieję, że jedno jak i drugie rozwinie pączki bo lubią nimi rzucać. Filigranowa27 na pewno pokażę.
Łał jaka ta trzykrocia gęsta i pięknie wybarwiona Renatko ona jest tegoroczna moja do Twojej ma chyba troszkę daleko
Wielkie dla grudniczków...teraz tylko trzymać mocno kciuki i czekać na pierwsze kwiatuszki
No, jestem w szoku . Nie tak wyobrażałam sobie ostrzyżoną trzykrotkę . Jaka ona dorodna, długa i gęsta .
To już kolejny grudnik, który wypuszcza pąki kwiatowe jesienią - co się z nimi dzieje ? Czyżby zima była już tak blisko?
Nowość faktycznie kusząca . Ja bym się nie odważyła takiej sobie sprawić, ale Tobie życzę powodzenia w uprawie .
nowinko jeśli dobrze pamiętam to w zeszłym roku Grudnie też się bardzo pospieszyły i długo cieszyły swoimi kwiatuszkami. ingo Andziax007 Tak, jest z ostatniego rzutu trzykrotek w Biedronce. Musiałam ją mocno przyciąć bo nie mogłam odplątać od kwietnika do mycia. Była dwa razy taka. Wiki Przed strzyżeniem trzykrotka była dwa razy taka. Muszę ją utrzymać bo jak nie to M znowu będzie mi dogryzał a on to uwielbia.
Carnosa zamiast wydać pączki na już istniejącym pędziku namiętnie wypuszcza następne pędziki kwiatowe. Ciekawe kiedy w końcu zakwitnie.