Aga musisz przyznać, że ciekawą mamy jesień. Winobluszcz w jesiennej szacie, a obok kwitnie ostróżka.
Chryzantemy pokazały żółte kwiatuszki, a barwinek ubrał się w niebieskie kwiatuszki
Jeszcze tyle letnich kolorów u Ciebie
aga, tak to już ze mną jest, że zawsze korzystam z linku: wątki z twoimi postami i zaglądam tam, gdzie jest coś nowego Twoje zdjęcia z ogródka są zawsze bardzo ładne, więc to sama przyjemność je obejrzeć. Co do kwiatuszka o nieznanej tożsamości, to jeśli kiedyś się na niego natknę, to zapytam i ci przekażę
Iwonko,Aniu,Aguś jesteście cudowne Dziękuję,że mnie odwiedzacie i raczycie miłym słówkiem. w imieniu roślinek
Jagódko to sama przyjemność Cię gościć Będę Ci wdzięczna,jeśli napotkasz gdzieś kwiatka x i zdobędziesz jego nazwę
aga, o tym samym pomyślałam, żeby wstawić kwiatka do identyfikacji. Jak się dowiesz, to koniecznie napisz, bo mogę ten wątek, w którym będziesz pytać przegapić
Agnieszko zawitałam do Twego ogrodu i przyłączam się do pochwał skalniaka jest taki kolorowy a poza tym jest bardzo duzy, aleja brzozowa -rety jaki rarytas nie każdy ma taki luksus posiadania jej jestem pod wrażeniem,pozdrawiam i zapraszam do swego ogrodu
Marzenko witam Cię serdecznie Dziękuję bardzo za odwiedziny i pochwały.Ten kwiat to śniedek Saundersa.Bardzo długo nie wiedziałam co to jest.Za radą dziewczyn,a głównie Jagódki pytałam o niego w dziale identyfikacji roślin.Teraz już jestem mądrzejsza bo od razu pogrzebałam w necie i poczytałam sporo o nim,tak, że wiem teraz,jak z nim postępować.Pędzę już do Twojego ogródka
Jagódko dziękuję,Ty jesteś zawsze taka czujna .Wczoraj wieczorkiem porobiłam jeszcze troszkę fotek z kwitnącymi roślinkami,aby w szare i bure dnie było co oglądać i wspominać.Jak dobrze,że mam to forum i będziemy mogły pooglądać tyle kolorowych fotek,gdy za oknem będzie tylko biało
Pozdrawiam i życzę wszystkim słonecznego dzionka.